L Leniza Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2022 52 15 3 29 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leniza #1 Kızlar adetin 30-cu günü ve iki gundür 2 defalık peçeteye silince leke geliyor. Dün açık pembe ve arkasından sarı leke, bugün ise pembemsi çok çok az bir şey geldi. Sizce adet başlangıcımı yoksa yerleşmemi?
Kızlar adetin 30-cu günü ve iki gundür 2 defalık peçeteye silince leke geliyor. Dün açık pembe ve arkasından sarı leke, bugün ise pembemsi çok çok az bir şey geldi. Sizce adet başlangıcımı yoksa yerleşmemi?
M Madme Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2021 827 301 53 32 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leniza #2 Beklemek lazım benim de geçen ay öyle oldu adetmiş normal adet günün kadar olursa (ör 6 gün ) adet tir
Beklemek lazım benim de geçen ay öyle oldu adetmiş normal adet günün kadar olursa (ör 6 gün ) adet tir
L Leniza Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2022 52 15 3 29 18 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leniza #3 Dertliyim kederliyim .!.: Beklemek lazım benim de geçen ay öyle oldu adetmiş normal adet günün kadar olursa (ör 6 gün ) adet tir Genişletmek için tıkla... Aynen. Adet oldum
Dertliyim kederliyim .!.: Beklemek lazım benim de geçen ay öyle oldu adetmiş normal adet günün kadar olursa (ör 6 gün ) adet tir Genişletmek için tıkla... Aynen. Adet oldum