Yerleşme kanaması olabilir mi acilll

Nisanurdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
53
18
3
20
Kızlar herkese iyi geceler öncelikle dün idrar testi yapacakken idrar alıyordum idrarim çok az geldi sonrasında çok az kanama geldi kanama koyuydu ama ne kırmızı ne kahverengi daha sonra ılık duş aldım ped taktım pedimde pembemsi bı kanama vardi daha sonrasında uyudum yaklaşık 5 saat kadar uyandığımda yine leke vardı oda köyü kırmızı gibi şimdi de kahverengiye dönmüş sabahtan beri çok acı çekiyorum bu arada normalde bugün adet günum ve dün geldi pembe akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi

İdrar testi yapmadınız mı?
Kızlar herkese iyi geceler öncelikle dün idrar testi yapacakken idrar alıyordum idrarim çok az geldi sonrasında çok az kanama geldi kanama koyuydu ama ne kırmızı ne kahverengi daha sonra ılık duş aldım ped taktım pedimde pembemsi bı kanama vardi daha sonrasında uyudum yaklaşık 5 saat kadar uyandığımda yine leke vardı oda köyü kırmızı gibi şimdi de kahverengiye dönmüş sabahtan beri çok acı çekiyorum bu arada normalde bugün adet günum ve dün geldi pembe akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Yaptım ama belirttiğim gibi testi yapmak için idrar alırken kanama geldi testte negatif çıktı
Ben 2 hafta önce kimyasal gebelik gördüm ve regl olmuşum düşürdükten sonra regl kanamam varken bile idrarımla karışıkken bile silik çizgi çıktı cnm şimdi gerçekten testlerin yanılma payı çok düşük inan bana 5 test falan yaptım hepsinde olumluydu ta ki adet bitti hcg hormonum çocuk düştüğü için düzeldiği anda 5.testim negatif çıktı. Yine en az 2 3 test denenmeli hatalı çıkar bozuk çıkar diye ama dediğim gibi yanılma oranı düşük.

Back
X