Yerleşme kanaması olabilir mi test negatif

elif nur aras

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
127
18
13
25
Kızlar merhaba ayın 5-6-7 günleri yumurtlama günümdü ve eşimle biz bunu değerlendirdik daha sonra ben de duygu değişimleri başladı bir ağlıyorum bir gülüyorum dedim hayır olsun kendi kendime bir süre sonra geceleri mide yanmam başladı böyle sürekli açmışım gibi böyle midem tuhaftı sonra sonra iştahsızlığım başladı açtım ama bir şey yemek istemiyordum gün içinde hayatta uyumazdım birkaç gündür sürekli uykum geliyor ve uyuyorum yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bel ağrım çok var regl olduğum zaman bile belim ağrımaz benim adetime bir hafta varken gece aşırı derecede gaz sancısıyla birlikte sol Kasığımda bir batma vardı adetken bile bu kadar Sancım olmuyordu ertesi gün akşam üzerine doğru hafif lekelenme oldu böyle pede hiç gelmedi sadece sildigimmde çok hafif bir kahvelik ama geçen ay âdetimden iki hafta önce leke vs geldi ve 5 gün sonra adet oldum iki gün önce test yaptım negatifti bat günümde bir hafta vardı benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ayın 5-6-7 günleri yumurtlama günümdü ve eşimle biz bunu değerlendirdik daha sonra ben de duygu değişimleri başladı bir ağlıyorum bir gülüyorum dedim hayır olsun kendi kendime bir süre sonra geceleri mide yanmam başladı böyle sürekli açmışım gibi böyle midem tuhaftı sonra sonra iştahsızlığım başladı açtım ama bir şey yemek istemiyordum gün içinde hayatta uyumazdım birkaç gündür sürekli uykum geliyor ve uyuyorum yüzümde sivilceler çıkmaya başladı adetime bir hafta varken gece aşırı derecede gaz sancısıyla birlikte sol Kasığımda bir batma vardı adetken bile bu kadar Sancım olmuyordu ertesi gün akşam üzerine doğru hafif lekelenme oldu böyle pede hiç gelmedi sadece sildigimmde çok hafif bir kahvelik ama geçen ay âdetimden iki hafta önce leke vs geldi ve 5 gün sonra adet oldum iki gün önce test yaptım negatifti bat günümde bir hafta vardı benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Psikolojik olarak hamile hissediyoruz aynı duyguları yaşadım hep hüsran oldu o yüzden kafana çok takma reglin den iki gün önce test yap çıkmazsa yoktur canım 😊

Back
X