Yerleşme kanaması olabilir mi

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
27
Merhaba 10 Eylül'de adet oldum 9 10 gün falan sürdü bugün de lekelenme şekilde oldu bunun sebebi nedir sizce ? Yerleşme kanaması olabilir mi?

Merhaba 10 Eylül'de adet oldum 9 10 gün falan sürdü bugün de lekelenme şekilde oldu bunun sebebi nedir sizce ? Yerleşme kanaması olabilir mi?
Bir çok sebebi olabilir tabiki ama gebelik bekliyor musun veya ilaç kullandınmı bunlardan bahsedersen cevap alabilirsin

Ayrıca canım 10 gün sürdüyse 20 sinde biter 8 gün geçmiş henüz yumurta gereken büyüklüğe gelip çatlayıp döllenip rahme yerleşecek zaman olmamıştır bence

Evet gebelik bekliyorum hiç bı ilaçta kullanmadım pcos var bende ilk defa böyle oldu
Anlıyorum canım bende de pkos olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim bence yerleşme kanaması değil pkos da lekende oluyor doktora başvur canım gebelik düşünüyorsan mutlaka yumurta takibi yaptır

Ayrıca canım 10 gün sürdüyse 20 sinde biter 8 gün geçmiş henüz yumurta gereken büyüklüğe gelip çatlayıp döllenip rahme yerleşecek zaman olmamıştır bence
Herkes ayni donemde yumurtlamaz kimi zaman erken ya da gec yumurtlayabiliriz ya da iki kere yumurtlayabiliriz kesin konusmamak lazim

Anlıyorum canım bende de pkos olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim bence yerleşme kanaması değil pkos da lekende oluyor doktora başvur canım gebelik düşünüyorsan mutlaka yumurta takibi yaptır

Bişey sorabilir miyim? Bugün pıhtı şeklinde oldu ve açık kırmızı bı doktora falan gitmem gerek mı ki yoksa adet olabilir mı hafif kaşık ağrım da var

Bişey sormak istiyorum bugün sabah peceteye kırmızı leke geldi adetime normalde 2gün var daha yerleşme olabilirmi gebelik düsünüyorum kac zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…