Yerleşme kanaması olabilir mi

Saime uygun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
13
5
16
23
Merhaba sorum olucaktı adetime 10 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı şu anda adetime 2 gün var bu sabah kahverengi ve pembe lekelenme şeklinde kanama oldu ara ara sadece silince çıkıyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi 😊

Merhaba sorum olucaktı adetime 10 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı şu anda adetime 2 gün var bu sabah kahverengi ve pembe lekelenme şeklinde kanama var sadece silince çıkıyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi 😊
Olabilir olmayabilir. Gecikince test yapin. 10 gun kala test yapmanizin bir anlami yok.

Merhaba sorum olucaktı adetime 10 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı şu anda adetime 2 gün var bu sabah kahverengi ve pembe lekelenme şeklinde kanama oldu ara ara sadece silince çıkıyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi 😊
Adet gecikmesi yaşamadan acele etme bence varsada çıkmaz kendini yipratirsin çocuk yerleşmiş etmemiş teste baslamissin.. adetin geciksin testi tekrarla bnde geçen ay öyleydi adet oldum. Hüsran yaşama diye söyledim

Hanımlar benm adetim normalde 33 -35-39 gün arayla olur düzensiz ama şimdi adetim biteli daha 17 gün oldu ve kahverengi sümükümsü icinde hafif bi pembelikte bi akıntı geldi sizce bu ne yerleşme kanaması desem yumurtlama zamanım ne zaman geldide yerleşme oluyor sizce bu ne yerleşme kanaması olabilirmi? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin

Iki gün kalmış test yapin silik de olsa çıkar zaten

Adet gecikmesi yaşamadan acele etme bence varsada çıkmaz kendini yipratirsin çocuk yerleşmiş etmemiş teste baslamissin.. adetin geciksin testi tekrarla bnde geçen ay öyleydi adet oldum. Hüsran yaşama diye söyledim
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar yerleşme kanaması mı bu acaba

Merhaba benim adetim düzensiz aralıği 30 35 gün ve daha fazlasınıda bulabiliyor adet dönemindeyim dün karnim ağrıdı adet olacağim sandım bir iki soluk pembe gibi leke geldi ama devam etmedi acaba yerleşme olabilir mi 🤔 test yapmaya cesaret edemiyorum her ay hüsrana uğradığım için

Merhaba benim adetim düzensiz aralıği 30 35 gün ve daha fazlasınıda bulabiliyor adet dönemindeyim dün karnim ağrıdı adet olacağim sandım bir iki soluk pembe gibi leke geldi ama devam etmedi acaba yerleşme olabilir mi 🤔 test yapmaya cesaret edemiyorum her ay hüsrana uğradığım için
Yap

Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar yerleşme kanaması mı bu acaba
Aynısı bende de oldu şuan belim ağrıyor

Birazdaha bkle test yp canim

Canım benim adetim gecikti ama hamile değilim adet söktürücü kullanıyorum yeni adet oldum seninki inşallah gebeliktir
Hayırlısı olsun inşallah birdaha ki aya duyarız hayırlı haberini canım bakalım iki gün daha bekliyip test yapayım diyorum ama hayal kırıklığına uğramamak için korkuyorum

Canım gittim iki gün önce kan verdim negatifti şuan adetim 3--4 gün gecikti göğüslerim çok hassas ve damarlarım çok belirgin bilmiyorum beklicem galiba 🤔 zaten 8-8 çalışıyorum gitmem çok zor
Biraz daha bekle o zaman canım inşallah sağlıklı bir şekilde olur bebişin benimde olur inşallah 😇🙏😍

İnşallah kuzumda olsa kanda çıkardı diye tahmin ediyorum Rabbim inşallah umutlarımızın bittiği yerde bizi mutlu eder 🙏
Amin kuzum inşallah bende bu ay olacak diye ümit ediyorum çörek otu bal tarçın kürü ve incir kürü yapıyorum bide kızlar meryem suresi ni bol bol okuyun demişlerdi onu da yapmaya çalışıyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏😇💕

Back
X