Yerleşme kanaması olabilir mi??

Boncukkk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
23
10
8
28
Merhaba kızlar 6 ay önce dış gebelik oluştu kürtaj oldum. Bu ay da adetime 4 gün var dün akşam açık kırmızı leke geldi peçeteye adet oldum sandım bütün gün gelmedi acaba yerleşme kanaması olmuş olabilir mi birde normal test yapsam çıkar mı başına böyle birşey gelen var mı

Olabilir tabiki birkaç gün daha bekleyip test yapın:)) inşallah gönlünüzce olur🥰

Evet cnm pazartesi tekrar gidicem belim bide karnım baya ağrıyor
Bende öyle adet ogrecekmişim gibi arılar kramplar oluyor 5 dk sonra geçiyor sonra yine başliyor mide bulantilarin fln başladimi bende daha uykudan başka birşey yok cnm çok uyuyorum gogsum çook ağrıyor arada bi koku hasasiyeti 2 dir canim birsey cekiyor hep gece tam yatmisken burnuma bi koku agzima bi tatngeliyor yemegin kokusu tati cnm istiyor 😂

Bende öyle adet ogrecekmişim gibi arılar kramplar oluyor 5 dk sonra geçiyor sonra yine başliyor mide bulantilarin fln başladimi bende daha uykudan başka birşey yok cnm çok uyuyorum gogsum çook ağrıyor arada bi koku hasasiyeti 2 dir canim birsey cekiyor hep gece tam yatmisken burnuma bi koku agzima bi tatngeliyor yemegin kokusu tati cnm istiyor 😂
Yani midem hafif bulanıyor çok az yani ama göğüs ağrısı çok
☺️adet gecikmen var mı

Yani midem hafif bulanıyor çok az yani ama göğüs ağrısı çok
☺️adet gecikmen var mı
Ben hamileyim cnm yeni ogrendim bugun addetten 9 gün geçti çarşamba günü doktrdayim inşalah

Eklentiler

• 011ABD0C-6373-4E8D-A2C5-3CFCEE4BCB1F.webp
    011ABD0C-6373-4E8D-A2C5-3CFCEE4BCB1F.webp
    119,9 KB · Görüntüleme: 73
Back
X