Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahOlabilir tabiki birkaç gün daha bekleyip test yapın:)) inşallah gönlünüzce olur![]()
Sonuç ne cnmAmin inşallah![]()
Hamileyim canımSonuç ne cnm
Ay çok sevindim cnm inşallah sağlikla kucağinada alirsinHamileyim canımbeta hcg 860 çıktı
Aminn inşallah canımAy çok sevindim cnm inşallah sağlikla kucağinada alirsin![]()
Doktora gittinmi cnm ?Aminn inşallah canım![]()
Evet cnm pazartesi tekrar gidicem belim bide karnım baya ağrıyorDoktora gittinmi cnm ?
Bende öyle adet ogrecekmişim gibi arılar kramplar oluyor 5 dk sonra geçiyor sonra yine başliyor mide bulantilarin fln başladimi bende daha uykudan başka birşey yok cnm çok uyuyorum gogsum çook ağrıyor arada bi koku hasasiyeti 2 dir canim birsey cekiyor hep gece tam yatmisken burnuma bi koku agzima bi tatngeliyor yemegin kokusu tati cnm istiyorEvet cnm pazartesi tekrar gidicem belim bide karnım baya ağrıyor
Yani midem hafif bulanıyor çok az yani ama göğüs ağrısı çokBende öyle adet ogrecekmişim gibi arılar kramplar oluyor 5 dk sonra geçiyor sonra yine başliyor mide bulantilarin fln başladimi bende daha uykudan başka birşey yok cnm çok uyuyorum gogsum çook ağrıyor arada bi koku hasasiyeti 2 dir canim birsey cekiyor hep gece tam yatmisken burnuma bi koku agzima bi tatngeliyor yemegin kokusu tati cnm istiyor![]()
Ben hamileyim cnm yeni ogrendim bugun addetten 9 gün geçti çarşamba günü doktrdayim inşalahYani midem hafif bulanıyor çok az yani ama göğüs ağrısı çok
adet gecikmen var mı
Maşallah çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBen hamileyim cnm yeni ogrendim bugun addetten 9 gün geçti çarşamba günü doktrdayim inşalah
Aminn cnm inshallahMaşallah çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin![]()