Yerleşme kanaması olabilir mi

ARYA4570

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
165
133
23
Selam kızlar ben normalde amh değeri düşük olan ve düzensiz adet olan biriyim ilk defa adetim in 30 günü 4 günlük silince gelen kahverengi lekelenmem oldu normalde en erken 35 günde bir adet olurum. Hamilelik olabilir mi yoksa adet midir. Normal adetim 8 10 gün sürer ve yoğundur

Test yapmakta fayda var birde size tavsiyem yumurtlama takibi yapmanız testleri var onun en azından yumurtlamayı bilirseniz hamile kalmanıx daha kolay olur

Test yapmakta fayda var birde size tavsiyem yumurtlama takibi yapmanız testleri var onun en azından yumurtlamayı bilirseniz hamile kalmanıx daha kolay olur
Teşekkür ederim ama amh düşük olduğu için yumurtlama takibi yapmam zor. Zaten direk tüp bebek yapılacaktı geçen ay ancak tsh değerim çok düşük çıktığı için endokrin doktoru 6 ay başlamayın dedi. Bende ilkkrz erken adet oldum galiba çünkü 5 gündür sadece sildikçe gelen bir kahverengi lekelenmem var. Sol kasığım da çok ağrıyor sabah test yapacam ama doktora görünsem mi acaba arkadaşım dış gebelik olabilir dedi

Ben tam 38 yaşındayım amh değerim 0.001 ve tam 3 kex hamile kaldım 1 tanesi ikiz bebek olmak üzere sen doktorlara bakma dene. Sadece amh değeri olarak deperlendirecek olursan yanlış yaparsın 2 ayrı hastanede amh baktırdım ve degerler birbirinden çok farklı çıktı. O değeri herşey değiştiriyor inan bu seni moralini düşğrmesin dış gebeliğe gelince benim 2 gebeliğimde dış gebelik ti hiç silik kahve gelmedi bildiğin kan kokan ve kıpkırmızı bir kandı ve inanılmaz şiştim kalbime vuran bir sırt ağrısıyla hastaneye zor gittim ölünden döndüm tsh fsh değerlerine bişey diyemem o düşük yaptırıyor ama onunda çözümleri var. Sana tavsiyem tek doktorda kalma ve mutlaka olduğun yerin en iyisine gitmeye çalış

Ha bu arada ben testlerle takiple hamile kaldım amh filan salla takılma onlara olmasa benim olmazdı hem yaşım ileri hem tüm değerlerim kötü

Vala benim yumurtlamam olmuyor adetleri m 2 ayda bir oluyorum. İlkkrz bu ay erken başladı lekelenme şeklinde

Merhaba bnm 30 Aralık yumurtam çatladı 4 Ocak da kahverengi leke geldi üç gün sürdü bugün 11ocak kanda test yaptım negatif yerleşme kanaması diye çok umutlanmistim adete beş gün var kanda olsa çıkar di degilmi heveslenmeyim

Aslında heveslenmemekte fayda var çünkü olsa kanda çıkardı çünkü bebek önce kanda belli oluyor sonra idrara geçiyor o yüzden idrar testini adet geçince yapın diyor hekimler

Vala ben sabah evde test yapacam inşallah. Hem çok isterim hem de istemiyorum tsh değerinden dolayı 0.01 çıktı 2 aydır ilaç da vrnedi doktor. Benim adetim normalde çok yoğun olur ilkkrz 5 gündür sadece leke şeklinde kahverengi. Amh değerini de iki hastane de yapayım 0.4 çıkmıştı. Yoksa ailemde en erken menopoz 45 falan

Vala benim yumurtlamam olmuyor adetleri m 2 ayda bir oluyorum. İlkkrz bu ay erken başladı lekelenme şeklinde
Yumırtlaman mutlaka oluyordur sadece belki tam gelişmiyordur 2 ay adet olmaman demek yumurtlamadığın anlamına gelmez güzelim mutlaka ovülasyon testi al adet biter bitmez yapmaya başla gör bak mutlaka yakalayacaksın yumurtlama

Sağol canım. Bu ay deneyeyim o zaman bakalım hayırlısı inşallah. Evlendiğimde beri ilkkrz bu ay erken adet oldum. 1 buçuk yıllık evliyim.

Sağol canım. Bu ay deneyeyim o zaman bakalım hayırlısı inşallah. Evlendiğimde beri ilkkrz bu ay erken adet oldum. 1 buçuk yıllık evliyim.
Gerçi evlendikten sonra 15 kilo falan geçen aydan beri 5 kilo verdim belki de ondandır. Çünkü tüp bebek doktoru mutlaka kilo vermen lazım dedi. Belki tiroid sayesinde verdim normalde şimdi daha çok yemek yiyorum

Gerçi evlendikten sonra 15 kilo falan geçen aydan beri 5 kilo verdim belki de ondandır. Çünkü tüp bebek doktoru mutlaka kilo vermen lazım dedi. Belki tiroid sayesinde verdim normalde şimdi daha çok yemek yiyorum
Kilo etkiliyor evet yumurtalıkların üstüne yağ baskı yapınca yumurtlamayı engelleyebiliyormuş tiroid bendede var haşimato var malesef hayatımızı alt üst ediyor umarım hızlıca sonuç alırsın

Kilo etkiliyor evet yumurtalıkların üstüne yağ baskı yapınca yumurtlamayı engelleyebiliyormuş tiroid bendede var haşimato var malesef hayatımızı alt üst ediyor umarım hızlıca sonuç alırsın
Bana da zehirli guatr olabilir bekleyelim dedi ilaç yazmadı. Çünkü bu sefer de tiroid az çalışabilir dedi. Ama işte çarpıntı titreme falan oluyor çok zor. Allah hepimize şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…