Yerleşme kanaması olabilir mi?

biologisst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
21
6
1
30
Kızlar merhaba. Kistim olduğu için 3 ay adet olamamıştım, cyclo progynovanın 3. günü oldum ve bittikten sonra tekrar. Adetim bittikten 15 gün sonra pembe lekenlenmeyle başlayan ama sonrasında kırmızıya çeviren az pıhtılı bi kanamam oldu. Normalde adetim 4 gün sürer ama bu 1.5 gün sürdü ve normal adetim gibi kesildi. Yerleşme kanaması mı hormonlardan mı anlayamadım. Pazartesi hastaneye gidicem ama bekleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba bu ay bende yumurtlamanın 9. günü pembe lekelenme yaşadım adete 6 gün varken , ama 1 2 damladan ibaret kaldı bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması sadece pembe ve kahverengi oluyor. Kırmızı olursa malesef yerleşme değil diye yazıyordu inşallah yerleşmedir Sizin gibi dayanamayıp bu sabah test yaptım ama negatifi gördüm adetimi bekliyorum bende , inşallah yavrunuz sizinledir

Teşekkür ederim ama şimdilik gebelik istemiyorum İnşallah size nasip olur

Teşekkür ederim ama şimdilik gebelik istemiyorum İnşallah size nasip olur
O zaman Rabbim kalbinizden geçeni versin, kırmamak için direk pat diye söyleyemedim fakat kırmızı ise endişelenmeyin Kistle alakalı olabilir bende de sol overa yakın 6.5 cm vardı

O zaman Rabbim kalbinizden geçeni versin, kırmamak için direk pat diye söyleyemedim fakat kırmızı ise endişelenmeyin Kistle alakalı olabilir bende de sol overa yakın 6.5 cm vardı
İçimi rahatlatmaya çalışıyorum ama burda yerleşme kanamasını regl sanıp hamile olanları okuyunca bi kuşkulandım

Kızlar bende reglime 11 gün kala açık pembeden başlayıp koyu kahve rengine dönünceye kadar toplam 5 gündür lekelendim regl kanaması gibi çamaşıra bulaşmıyor ve yoğun değil geceleri çok terliyorum sabaha karşı saçlarıma karşı ıslak uyanıyorum gün içinde normal ısım ( ki ben hiç terleyen biri değilimdir)Bir kaç gündür halsizlik sürekli uyuma isteği var. Ağzımda çamur gibi ve metalik bir tat var ayrıca aşırı şiş durumdayım regl olmama 8 gün var sizce gebelik belirtisi midir? ilk kez regl dışı kanamam oluyor tedirginimde biraz

Canim merhaba benim yukarda bahsettiğim yerleşme kanamasiymis . Yani hamileymişim fakat kimyasal oldu. Lekelenme kırmızı değilse büyük ihtimal yerleşme kanamasıdir. Kendine çok dikkat et ilişkiyi kes kesinlikle kuzum.

Kırmızıya döndü regl kanaması gibi ama şuan azaldı ilişkiyi kestim hamile olma ihtimalim var mı ki bilemedim

Kırmızıya döndü regl kanaması gibi ama şuan azaldı ilişkiyi kestim hamile olma ihtimalim var mı ki bilemedim
Kuzum regl zamanın ise büyük bir ihtimal sokulmuştur Ama tabi tam bilemiyorum sürekli kırmızı gelirse adettir çünkü pembe ve kahverengi olursa yerleşme oluyor diye biliyorum bende pembe yaşamıştım bir takip et bakalım yoğunluğu da çok önemli çok yoğun olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…