Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

havacokguzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
5
0
1
31
Merhaba.
Eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama bu süreçte çok yeni olduğum için biraz tedirginim açıkçası. Reglime iki hafta civarı bir süre olmasına rağmen bugün çamaşırımda kahverengi bir lekelenme gördüm. Araştırdığımda genelde yerleşme kanaması regl olmaya yakın olur denmiş ama bazı yerlerde de döllenmeden itibaren 6-12 gün arası olabileceği söyleniyor. Bu süre de ilişki durumumuza uyuyor. Biraz netleşmeye ihtiyacım var açıkçası. Sizce bu kanama ne olabilir?
Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Reglinize 2 hafta varsa yumurtlama döneminde olabilirsiniz. Yerleşme kanaması olması zor.
Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip etmenizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Öyle yapalım o zaman, yavaş yavaş öğreneceğiz bakalım. :)

Yerlesme kanamasi battan 4 5 gun once oluyor diye biliyorum

Merhaba bende yaşadıklarınizı yaşıyorum adete 10 gün var çok açık kahve akıntı geldi anlayamadım hiç yasamazdim böyle bişey siz ne yaptınız geçti mi akıntıniz ? Sorumun crvanini hiç bir yerde bulamadim

Benimki geçti, hafta sonu da regl olmam lazım bakalım o zaman belli olacak sanırım. Bazı yerlerde o kanama için yumurtanın çatladığı anlamına gelir de demişler o yüzden tam bilemedim. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…