Yerleşme kanaması olabilir mi ??

-nelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
327
250
33
36
Herkese merhaba normalde regl günüm 31 Mayıs ben 30undan beri yani 3 gündür hergün sadece bir defa günlük ped üzerinde açık kahve rengi kıvamı biraz daha yoğun lekeler görüyorum. İlk gün regl oldum sandım ama devamı gelmedi ara ara mesela hapşırırken kasıkta bir ağrı oluyor ve geçiyor . Birde sıcaklardan mi yoksa ben ekstra mi sicakliyorum bilmiyorum bedenim yanıyor sanki bunlar dışında başka bir belirti hissetmiyorum .
Sizce hamilemiyim.

Herkese merhaba normalde regl günüm 31 Mayıs ben 30undan beri yani 3 gündür hergün sadece bir defa günlük ped üzerinde açık kahve rengi kıvamı biraz daha yoğun lekeler görüyorum. İlk gün regl oldum sandım ama devamı gelmedi ara ara mesela hapşırırken kasıkta bir ağrı oluyor ve geçiyor . Birde sıcaklardan mi yoksa ben ekstra mi sicakliyorum bilmiyorum bedenim yanıyor sanki bunlar dışında başka bir belirti hissetmiyorum .
Sizce hamilemiyim.
Olabilir tabiki. Evde test yapsanız erken olup çıkmayabilir. En garantisi kan testi yaptırmanız yada bi kaç gün daha beklemeniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah herşey

Olabilir tabiki. Evde test yapsanız erken olup çıkmayabilir. En garantisi kan testi yaptırmanız yada bi kaç gün daha beklemeniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah herşey
Gece biraz geç bir saat ama test yaptım ve sonuç bu hamilemiyim
IMG_20220602_024119.webp

Gece biraz geç bir saat ama test yaptım ve sonuç bu hamilemiyimEki Görüntüle 3077235
Çizgi hemen çıktıysa yüksek ihtimalle gebelik var. Ancak kanamalar normal değil. Kısa zamanda bir doktora görünüp tahlil yaptırın. Yerleşme kanaması daha bebek oluşmadan oluyor çünkü. Testte çıktıysa her kanamaya dikkat etmek gerek

Çizgi hemen çıktıysa yüksek ihtimalle gebelik var. Ancak kanamalar normal değil. Kısa zamanda bir doktora görünüp tahlil yaptırın. Yerleşme kanaması daha bebek oluşmadan oluyor çünkü. Testte çıktıysa her kanamaya dikkat etmek gerek
Sabah ilk iş doktora gideceğim inşallah gevvelik5 vardır ve sorunsuzdur teşekkürler yorum için

sağlık ocağında mı verdiniz testi . birde kanamanız kesildi mi bende aynı durumu yaşıyorum
Evet sağlık ocağına verdim dün sabah erken verdim bugün sonuç çıkmadı bende bir test daha yapacağım bugün
Bu arada tam kanama gibi değildi kahve rengi akıntı gibi 3 gün sadece bir defa oldu ve geçti artık ama hala hamile olup olmadığımı bilmiyorum hafta sonu da girdi araya çok stres oldum

IMG_20220603_173926.webp
kizlar sonuçlar böyle farklı bir şekilde çıkmış bunu tam anlamadım hamilemiyim değil miyim neyim 230 tam ne oluyor yardım lütfen heyecanlandım

Back
X