Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetime 4 gün var henüz dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu hala da devam ediyor sanırım test yaptım negatif ama erken gebelik testi değildi sizce yerleşme kanaması olabilir mi
kızlar cumartesi adet günüm ama geçn cumartesindendr hergün nohut kadar apaçık pembe yada kahve leke geliyor birgün tek gelmedi kasıklarm ve belimde ağrıyor dün test yaptm 9,57 çıktı doktor yerleşle kanamasıda olabilir ama büyük ihtimal kimyasal dedi benim gibi uzun yerleşme geçiren var mı ağrılı? Daha adetime 3 gün var
Malesef geçen ay başıma geldi..Doktora gittim ve kist oluşmuş sanırım o yapmış.Sonrasında yoğun bir adet dönemi geçirdim.. Yerleşme kanaması çok daha kısa süreli oluyor ilk gebeliğimde öyle olmuştu..Yerleşme kanamasından sonrada testte çıkardı dıye dusunuyorum benım cıkmıstı...
Ama bellide olmaz inşallah güzel haberler alırsınız..Bizide bilgilendirin lütfen