Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Masal0451

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
16
12
3
29
Merhaba kızlar öncelikle şöyle soyliyim benim adetime 8 9 gün kala iki gün önce pembe leke geldi peceteye adet oldum sandım ped taktım hemen bu iki gündür de kahverengi geliyor peceteye sadece perde 1 damla falan vardı acaba yerleşme kanaması olabilir mi test alıp yapmadım ümitlenmek istemiyorum sonucu hüsran oluyo yardımcı olursanız çok sevinirim

Olma ihtimali var, buradan net bir bilgi verilebilir mi bilmiyorum. Başka bir belirti var mı?

Bende dün yaşadım aynısını 8 gün var regl me 2 damlar geldi kan başkada gelmedi . Benim kasıklarımda uzanınca filan cok agrıyor

Ben de vajinal fitil kullanıyorum dün beşinciyi kullandım akşam kanama oldu adetime de üç gün var ama kesildi devamı gelmedi bu ne olabılır

Canım adetine 8 gün varmış yerleşme kanaması değildir bendede aynısı olmuştu yerleşme kanaması en erken adete 5 gün kala oluyor ki herkezdede olmuyor ben ilk cocugumda 10 haftalıkken oldu yerleşme kanaması çok açık ve çok az bir kanama şuan 12 haftalık hamileyim bunda hiç olmadı çünkü doktorumda demişti en erken yerleşme kanamasi adete 5 gün kala olur diye sanmıyorum yerleşme kanaması olsun bence doktora gidin başka bir sıkıntı olabilir benimki kisten kaynaklı olmuştu

Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi adetime 9 gün var. Çok şiddetli ağrıyor.

Selem ne oldu hamilemisiniz? Benimde adetime 3 4 gün var aynı durumu yaşıyorum

merhaba 2 aydır bende hasta olmuyordum bu gün kan verdim ilk ay test yapıldı fakat negatif çıktı onun haricinde göğüsümün uçları ağrıyordu şuan komple göğüslerim ağrıyor tuvalete gittiğimde affedersiniz pecetede hafif pembe kırmızliklar vardı acaba adet mi olucam implasyon kanaması mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…