Merhaba kızlar öncelikle şöyle soyliyim benim adetime 8 9 gün kala iki gün önce pembe leke geldi peceteye adet oldum sandım ped taktım hemen bu iki gündür de kahverengi geliyor peceteye sadece perde 1 damla falan vardı acaba yerleşme kanaması olabilir mi test alıp yapmadım ümitlenmek istemiyorum sonucu hüsran oluyo yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba kızlar öncelikle şöyle soyliyim benim adetime 8 9 gün kala iki gün önce pembe leke geldi peceteye adet oldum sandım ped taktım hemen bu iki gündür de kahverengi geliyor peceteye sadece perde 1 damla falan vardı acaba yerleşme kanaması olabilir mi test alıp yapmadım ümitlenmek istemiyorum sonucu hüsran oluyo yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım adetine 8 gün varmış yerleşme kanaması değildir bendede aynısı olmuştu yerleşme kanaması en erken adete 5 gün kala oluyor ki herkezdede olmuyor ben ilk cocugumda 10 haftalıkken oldu yerleşme kanaması çok açık ve çok az bir kanama şuan 12 haftalık hamileyim bunda hiç olmadı çünkü doktorumda demişti en erken yerleşme kanamasi adete 5 gün kala olur diye sanmıyorum yerleşme kanaması olsun bence doktora gidin başka bir sıkıntı olabilir benimki kisten kaynaklı olmuştu
Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi adetime 9 gün var. Çok şiddetli ağrıyor.
merhaba 2 aydır bende hasta olmuyordum bu gün kan verdim ilk ay test yapıldı fakat negatif çıktı onun haricinde göğüsümün uçları ağrıyordu şuan komple göğüslerim ağrıyor tuvalete gittiğimde affedersiniz pecetede hafif pembe kırmızliklar vardı acaba adet mi olucam implasyon kanaması mümkün mü