Yerleşme kanaması olabilir mi ?

3bebeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
81
20
8
31
Merhaba bat a 8 gün var ama az bişey kanama olmuş leke tarzı koyu kahve rengi acaba yerleşme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yoksa sıcaklardan mı şaştı acaba ?

Merhaba bat a 8 gün var ama az bişey kanama olmuş leke tarzı koyu kahve rengi acaba yerleşme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yoksa sıcaklardan mı şaştı acaba ?

Yerlesme kanamasi genelde regl gunu gerceklesiyor ve kahverengi degil pembe sumuksu bir kanamadan bahsediyoruz.

Sizinkisi yumurtlama kanamasi veya enfeksiyon sebepli kanama olabilir.

Yerlesme kanamasi genelde regl gunu gerceklesiyor ve kahverengi degil pembe sumuksu bir kanamadan bahsediyoruz.

Aslında mantar var sanırım şuanda kaşıntı var hafif çünkü sıcaktan sanırım ona yordum ama internetten bakınca da yerleşme falan yazıyor aklım karıştı o yüzden

Arkadaşımında gününden önce lekelenmesi oldu koyu kahve siyah gibi diyordu bir haftaya yakın sürdü regl olucak sandık ama hamileymiş yerleşme kanamasıymış darısı size inşallah

Bilgili gibi duruyorsunuz da ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün mü? 2 gündür devam eden kahverengi lekelenmelerim var

Bilgili gibi duruyorsunuz da ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün mü? 2 gündür devam eden kahverengi lekelenmelerim var
Yerlesme kanamasi genelde beklenen regl gunu olur.

Dolayisiyla iliskinizden sonraki 2-3. Gun beklenen regl tarihinize denk geliyorsa neden olmasin?

Regl gununuze coook varsa (10 gun gibi) ve kahverengi kanama yasadiysaniz, bu enfeksiyon belirtisi de olabilir. Doktora gorunmelisiniz

adetim düzensiz polikistik over sendromum var bu nedenle beklenen bir regl tarihim yok ama yerleşme kanamasının döllenmiş yumurtanın rahim duvarına ulaşmasıyla alakalı olduğunu düşünüyordum bu nedenle 2 3 günde ulaşabilir mi asıl soru bu aslında

Emin degilim bunu arastirmaniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…