- 2 Aralık 2022
- 81
- 20
- 8
- 31
- Konu Sahibi 3bebeannesi
- #1
Merhaba bat a 8 gün var ama az bişey kanama olmuş leke tarzı koyu kahve rengi acaba yerleşme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yoksa sıcaklardan mı şaştı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bat a 8 gün var ama az bişey kanama olmuş leke tarzı koyu kahve rengi acaba yerleşme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yoksa sıcaklardan mı şaştı acaba ?
Aslında mantar var sanırım şuanda kaşıntı var hafif çünkü sıcaktan sanırım ona yordum ama internetten bakınca da yerleşme falan yazıyor aklım karıştı o yüzdenYerlesme kanamasi genelde regl gunu gerceklesiyor ve kahverengi degil pembe sumuksu bir kanamadan bahsediyoruz.
Sizinkisi yumurtlama kanamasi veya enfeksiyon sebepli kanama olabilir.
İstiyorum aslında bebeğim olsun diye ama heralde enfeksiyon var ondan oldu sanırımİnşallah sıcaklardandır diyelim.
Aynı benimkide böyle siyaha yakın inşallah ilk kez başıma geliyor pazartesi belki sağlık ocağına giderimArkadaşımında gününden önce lekelenmesi oldu koyu kahve siyah gibi diyordu bir haftaya yakın sürdü regl olucak sandık ama hamileymiş yerleşme kanamasıymış darısı size inşallah
Bilgili gibi duruyorsunuz da ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün mü? 2 gündür devam eden kahverengi lekelenmelerim varYerlesme kanamasi genelde regl gunu gerceklesiyor ve kahverengi degil pembe sumuksu bir kanamadan bahsediyoruz.
Sizinkisi yumurtlama kanamasi veya enfeksiyon sebepli kanama olabilir.
Yerlesme kanamasi genelde beklenen regl gunu olur.Bilgili gibi duruyorsunuz da ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün mü? 2 gündür devam eden kahverengi lekelenmelerim var
adetim düzensiz polikistik over sendromum var bu nedenle beklenen bir regl tarihim yok ama yerleşme kanamasının döllenmiş yumurtanın rahim duvarına ulaşmasıyla alakalı olduğunu düşünüyordum bu nedenle 2 3 günde ulaşabilir mi asıl soru bu aslındaYerlesme kanamasi genelde beklenen regl gunu olur.
Dolayisiyla iliskinizden sonraki 2-3. Gun beklenen regl tarihinize denk geliyorsa neden olmasin?
Regl gununuze coook varsa (10 gun gibi) ve kahverengi kanama yasadiysaniz, bu enfeksiyon belirtisi de olabilir. Doktora gorunmelisiniz
adetim düzensiz polikistik over sendromum var bu nedenle beklenen bir regl tarihim yok ama yerleşme kanamasının döllenmiş yumurtanın rahim duvarına ulaşmasıyla alakalı olduğunu düşünüyordum bu nedenle 2 3 günde ulaşabilir mi asıl soru bu aslında