Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmelerim oluyordu bazen ama adetim biteli 18 gün olmuş daha tekrar baktım normal sarı akıntı gelmişCanım merhaba inşallah vardır ama, bence reglini bekle derim var zaten az kalmış
Canım bu gebelik testi dimi, ikinci çizgiyi bariz belli adetinden 18 gün mi geçti onu anlamadım bence hemen kan ver
Adetin biteli 18 gün olmuş yazmışsın pardon canım, hayırlı olsun pozitif. Bence hemen kan ver benide kesin haberdar etCanım bu gebelik testi dimi, ikinci çizgiyi bariz belli adetinden 18 gün mi geçti onu anlamadım bence hemen kan ver
Kan verdim pozitif çıktı 217Canım bu gebelik testi dimi, ikinci çizgiyi bariz belli adetinden 18 gün mi geçti onu anlamadım bence hemen kan ver
Canım hayırlı olsun değerin regline 4,5 gün olmasına rağmen çok çok iyiKan verdim pozitif çıktı 217
Biraz bel ağrım var leke de olunca korkuyorum açıkçasıCanım hayırlı olsun değerin regline 4,5 gün olmasına rağmen çok çok iyi![]()
Cnm ağrı da var mıydı hiç bende adet 3 gün kala hafif ağrılı kanama oldu acaba yerleşme olabilir mi testi ne zaman yaptın lekenmeden sonraki gün müBiraz bel ağrım var leke de olunca korkuyorum açıkçası
Yeni gördüm yanıtınızı evet ertesi sabah yaptım çıktı hemen çok fazla bi ağrım yoktu ben leke görünce adet sandım sağ sonrası hafif hafif batmalar olmuştu umarım sizde hamilesinizdirCnm ağrı da var mıydı hiç bende adet 3 gün kala hafif ağrılı kanama oldu acaba yerleşme olabilir mi testi ne zaman yaptın lekenmeden sonraki gün mü