Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerlesme kanaması olma ıhtımalı yuksek :)İyi akşamlar hanımlar, reglime henüz 5 gün var. Bugün pembemsi açık kırmızı gibi bir kanama geldi. Devamı gelir mi bilmiyorum. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa erken regl mi oldum?
Eger devamı gelmezse yada aynı şekilde pembe kahve rengi şeklinde ve çok az halde gelirse yüksek ihtimal yerlesme kanamasidir.İyi akşamlar hanımlar, reglime henüz 5 gün var. Bugün pembemsi açık kırmızı gibi bir kanama geldi. Devamı gelir mi bilmiyorum. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa erken regl mi oldum?
Ben de önce olduğunu duydum canım hayırlısı artıkYerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra oluyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum şimdi deEger devamı gelmezse yada aynı şekilde pembe kahve rengi şeklinde ve çok az halde gelirse yüksek ihtimal yerlesme kanamasidir.
Hakkınızda hayırlısı olsun bi kaç gün sonra test yapın isterseniz az vok belli olur
Bu arada ayrıca gebelik varsa her zaman için lekelenme yaşanması durumunda mutlaka doktorunu bilgilendir bazen çok normal bazense başka sorunlar olabiliyor ama korkma doktora gittiğinde gerekli ilaçlarla onlem alınıyor ciddi bi sey degil fakat doktoru her durumda bilgilendir
Bende de çok oldu kimyasal korkma. Sağlıksız olxugu için öyle oluyorTeşekkür ederim temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum şimdi de
Çok teşekkür ederimBende de çok oldu kimyasal korkma. Sağlıksız olxugu için öyle oluyor
Bnm de ilişkinin üstünden 10 gün geçti. Bugün 2 damla iç çamaşırıma gelmiş leke.İyi akşamlar hanımlar, reglime henüz 5 gün var. Bugün pembemsi açık kırmızı gibi bir kanama geldi. Devamı gelir mi bilmiyorum. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa erken regl mi oldum?
Bende de ilişkiden 6 gün geçti 32 34 saat sonra josei ertesi gün hapı aldım bugün 5 gün oldu çok az kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi hamile miyim diye korkuyorum. Ama ilişkiden 32 34 saat sonra josei ertesi gün hapı kullandim. Ve ilişkide içime boşalmadı korkum sadece vajina çevresine gelmiştir diye hap kullanidmBnm de ilişkinin üstünden 10 gün geçti. Bugün 2 damla iç çamaşırıma gelmiş leke.
Çok düşük bi ihtimal.. bence yokturBende de ilişkiden 6 gün geçti 32 34 saat sonra josei ertesi gün hapı aldım bugün 5 gün oldu çok az kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi hamile miyim diye korkuyorum. Ama ilişkiden 32 34 saat sonra josei ertesi gün hapı kullandim. Ve ilişkide içime boşalmadı korkum sadece vajina çevresine gelmiştir diye hap kullanidm
İnşallah yoktur yaa çok korkuyorumÇok düşük bi ihtimal.. bence yoktur
Test yaptınız mı peki idrar yada kan ?Kızlar selam regle me 3 gün var. Dün hafif kan geldi sonra kahverengi ne döndü ama sürekli gelen bişey değil. Daha sonra beyaza döndü bugün yine kahverengi akıntı gördüm tekrar beyaz akıntıya döndü. Ara ara kahverengi bir leke geliyor sizce bu yerleşme kanaması mı. Yoksa regl öncesi akması normal mi
Hayır regle daha 3 gün var gecikmesini beklemek istiyorum. Yapsam çıkar mıTest yaptınız mı peki idrar yada kan ?
Eger şüpheniz varsa çıkabilir. Ama ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı olur. Yada regl günü bekleyin. Ama bu sürede hareketlerinize dikkat edin. Anı ağır iş yapmayın uzanmayin kendinizi zorlamayın. Bol su için.Hayır regle daha 1 gün var gecikmesini beklemek istiyorum. Yapsam çıkar mı
Yani 2 senedir istiyorum umarım hüsran olmaz.Eger şüpheniz varsa çıkabilir. Ama ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı olur. Yada regl günü bekleyin. Ama bu sürede hareketlerinize dikkat edin. Anı ağır iş yapmayın uzanmayin kendinizi zorlamayın. Bol su için.
İnşallah olmuşturYani 2 senedir istiyorum umarım hüsran olmaz.
Teşekkür ederim
Test yaptınız miKızlar selam buraya yazmıştım kahverengi akıntım var diye biliyorsunuz ki. Normalde bugun adetimin ikinci günü olması gerekirken ben halâ kahverengi lekelenmeyle devam ediyorum hiç bir adet ağrım da yok. Böyle bişey yaşayan var mı