- 2 Nisan 2023
- 126
- 69
- 18
- 28
- Konu Sahibi bekliyorummm
goruntu için özür dilerim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sildim umarım kalkmıştır. Kusura bakmayın. Meraktan işte. 28. Günümde böyle bir akıntı geldi şeffaf akıntı içinde kıl gibi kan. Pcosum var 29-30-31. Günde oluyorum degisiyor bugün 30. GünümBence görüntüyü silin. Görüntü koymak yasak. Gününüz geçti mi?
Görüntüyü ben gördüm. Yerleşme kanaması hiç görmedim. Ama şüpheniz varsa kan verme şansınız varsa verin bence. Yerleşme kanaması 1 kerelikte olabiliyormuş. 1-2 gün de bir kaç saatte. Kahverengi lekelenme de oluyor. Açıkpembe pıhtısız sürüntü ya da leke şeklinde bir akıntı da olabilirmiş.Sildim umarım kalkmıştır. Kusura bakmayın. Meraktan işte. 28. Günümde böyle bir akıntı geldi şeffaf akıntı içinde kıl gibi kan. Pcosum var 29-30-31. Günde oluyorum degisiyor bugün 30. Günüm
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bende ilk defa böyle bir akıntı görüyorum iki senedir deniyoruz dedim acaba mi bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün. Açıkçası günüm birkaç gün geçmeden test yapmak istemiyorum köyde yaşıyorum. Sürekli negatif görmek biraz üzücü. Ama meraktan da duramıyorumGörüntüyü ben gördüm. Yerleşme kanaması hiç görmedim. Ama şüpheniz varsa kan verme şansınız varsa verin bence. Yerleşme kanaması 1 kerelikte olabiliyormuş. 1-2 gün de bir kaç saatte. Kahverengi lekelenme de oluyor. Açıkpembe pıhtısız sürüntü ya da leke şeklinde bir akıntı da olabilirmiş.
Benimde son ilişkim 11 Ocak. 2 gün önce tep peçetelik açık pembe kanamam oldu başka gelmedi o gün. Dünde 2 3 peçetelik açık pembe kanamam oldu yine. Dün kanama kahverengi lekelenmeye döndü ve bitti. 1,5 gün sürdü.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bende ilk defa böyle bir akıntı görüyorum iki senedir deniyoruz dedim acaba mi bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün. Açıkçası günüm birkaç gün geçmeden test yapmak istemiyorum köyde yaşıyorum. Sürekli negatif görmek biraz üzücü. Ama meraktan da duramıyorum![]()
Anlattığınız daha çok yerleşme kanamasına benziyor :) yani okuduklarima göre. Bende hiç görmedim yerleşme kanaması. İnşallah bebiş vardırBenimde son ilişkim 11 Ocak. 2 gün önce tep peçetelik açık pembe kanamam oldu başka gelmedi o gün. Dünde 2 3 peçetelik açık pembe kanamam oldu yine. Dün kanama kahverengi lekelenmeye döndü ve bitti. 1,5 gün sürdü.
Pcosum var. Çok düzenli olmuyor ama normal şartlarda regl bekliyordum. 4 gün sürer. Ama gelen farklı bir kanama oldu. Bilmiyorum regl mi yerleşme miAnlattığınız daha çok yerleşme kanamasına benziyor :) yani okuduklarima göre. Bende hiç görmedim yerleşme kanaması. İnşallah bebiş vardıradetiniz geçti mi
İnşallah yerleşmedirPcosum var. Çok düzenli olmuyor ama normal şartlarda regl bekliyordum. 4 gün sürer. Ama gelen farklı bir kanama oldu. Bilmiyorum regl mi yerleşme mi
İnşallah ikimizinki de yerleşmedirİnşallah yerleşmedir![]()
Reglim hala gelmedi ve boğaz ağrım başladıİnşallah ikimizinki de yerleşmedir![]()
Benim regl e döndüReglim hala gelmedi ve boğaz ağrım başladısuphelenmeyeyimde
Üzüldüm inşallah bidahaki aya olurBenim regl e döndüdilerim senin yerleşmedir
İnşallahÜzüldüm inşallah bidahaki aya olur
Merhabalar ben hala regli olamadım 37. Günüm. Dün mercimek büyüklüğünde pembe akıntı geldi peceteye sildigimde adet basliycak sandım ama gelen giden yokİnşallah![]()
Dün test yaptım ama kuruma çizgisi gibi sonradan belirdi. Yani pozitif göremedim bu ne iş anlamadım düşünmeden edemiyorum paylaşmak istedim :)İnşallah![]()
Fotoğraf ı var mı?Dün test yaptım ama kuruma çizgisi gibi sonradan belirdi. Yani pozitif göremedim bu ne iş anlamadım düşünmeden edemiyorum paylaşmak istedim :)
Allah Allah bir kaç gün daha bekle bence:)Merhabalar ben hala regli olamadım 37. Günüm. Dün mercimek büyüklüğünde pembe akıntı geldi peceteye sildigimde adet basliycak sandım ama gelen giden yok
Hayır attım çöpe negatif diyeFotoğraf ı var mı?
Soğan kürü birkaç kere yapmıştım cokta güzel sonuçlar almıştım ilk defa bu kadar geciktirdi acaba iyi gelmedi mi. Kusura bakma seninde vaktini alıyorum cevap verdiğin için cok teşekkür ederim meraktan duramıyorumAllah Allah bir kaç gün daha bekle bence:)