Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanık kimse yok muYerleşme kanaması ne zaman olur nasıl olur iç çamaşırıma çizgi şeklinde pas rengi gibi kan gelmiş minicik bat 19 belirtim yok denecek kadar az kollarımın arkası ağrıyor sadece oda yorulduğum için mi bilemiyorum
Aynısı bende de kahverengimsi bir akıntı var bat 17 Nisan benim çatlatma iğnemin 11. Günü ama daha önce yaşamadığım için bilemiyorumYerleşme kanaması ne zaman olur nasıl olur iç çamaşırıma çizgi şeklinde pas rengi gibi kan gelmiş minicik bat 19 belirtim yok denecek kadar az kollarımın arkası ağrıyor sadece oda yorulduğum için mi bilemiyorum
Sanırım inşallah yani bende var kan verip kesinleştirmexim daha beklemedeyim Salı günü direkt kadın doğuma giderim sende inşallah hayrlı haberlerle gelirsin burayaAynısı bende de kahverengimsi bir akıntı var bat 17 Nisan benim çatlatma iğnemin 11. Günü ama daha önce yaşamadığım için bilemiyorum
Sonucunuz ne olduSanırım inşallah yani bende var kan verip kesinleştirmexim daha beklemedeyim Salı günü direkt kadın doğuma giderim sende inşallah hayrlı haberlerle gelirsin buraya
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahÇok şükür hamileyim canım![]()
İnşallah yerleşmedir canımMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahbenimde adete 5 gün kala iç çamaşırımda bı nokta kadar pembe ve açık kahve leke gördüm başkada gelmedi peceteylede sildim gelmiyor sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım poztif cikti yerleşme lekesi mıdır sizce
Ay var gibi kimyasalı ne zaman geöirdinizEki Görüntüle 3598357
Buda testim çizgi saniyesinde belirdi ama yanıltıyor dur diye korkuyorum kimyasal geçmişim de var çok umutlanmakta istemiyorum sence varmidir
Geçen ayAy var gibi kimyasalı ne zaman geöirdiniz
Sonucunuz ne oldu acaba benım sizinle aynı durunu yaşadım dün iç çamaşırımda bir parmak ucu kadar bi kahverengi leke gördüm bugün de hala gelen bişey yokTestin markası days doctor çok olumsuz mesaj var bu testle alakalı pek umudum yok o yüzden adetim geçerse kan veririm herhalde
Adetime 2 gün kaldı ve bu gün çok koyu kıvamlı bembeyaz bı akıntım geldi adet belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum kasık ve bel ağrım var adetin gecmesini bekliyorum artıkSonucunuz ne oldu acaba benım sizinle aynı durunu yaşadım dün iç çamaşırımda bir parmak ucu kadar bi kahverengi leke gördüm bugün de hala gelen bişey yok
Merhaba , benimde reglime 3 gün var ve bugun leke geldi sildikçe de gelmeye devam ediyor test yaptım aynı days doktor marka ve silik çıktı inşallah vardır yaAdetime 2 gün kaldı ve bu gün çok koyu kıvamlı bembeyaz bı akıntım geldi adet belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum kasık ve bel ağrım var adetin gecmesini bekliyorum artık
Bnim de iki gun kaldi seffaf beyaz kremsi akintm var bide sag kasigim’agriyoe ovu test yaptim byle ciktiAdetime 2 gün kaldı ve bu gün çok koyu kıvamlı bembeyaz bı akıntım geldi adet belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum kasık ve bel ağrım var adetin gecmesini bekliyorum artık
Malesef hasta oldum yalancı poztif çıkardı sanırım testSonucunuz ne oldu acaba benım sizinle aynı durunu yaşadım dün iç çamaşırımda bir parmak ucu kadar bi kahverengi leke gördüm bugün de hala gelen bişey yok
Hadi ya olsun bende kan vermiştim pazartesi negatif çıktı sonucum hakkımızda hayırlısı allahın uygun gördüğü zaman vardır illakiMalesef hasta oldum yalancı poztif çıkardı sanırım test