Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cagla4424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
8
0
1
Merhabalar, 8 temmuzda Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonrasında uygun günleri değerlendirdik. Bugün resmen adet sancısı çekiyorum kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor. Ayrıca peçeteye kahverengi akıntı geldi. Sizce yerleşmemi yoksa adet başlangıcı mı ?

Merhabalar, 8 temmuzda Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonrasında uygun günleri değerlendirdik. Bugün resmen adet sancısı çekiyorum kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor. Ayrıca peçeteye kahverengi akıntı geldi. Sizce yerleşmemi yoksa adet başlangıcı mı ? Adetime 3 gün vardı
Bu tarz görüntüler yasak ve iğrenç bu kadarını da yapmayın ya. Şeyinden çıkan kanı neden görelim ? Şaka mısın sen

Merhabalar, 8 temmuzda Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonrasında uygun günleri değerlendirdik. Bugün resmen adet sancısı çekiyorum kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor. Ayrıca peçeteye kahverengi akıntı geldi. Sizce yerleşmemi yoksa adet başlangıcı mı ? Adetime 3 gün vardı
Fotoğraflı diye belirtin şunları ya ! İnsanlık yapıp size yardımcı olmak sorunuzu cevaplamak amaçlı giriyoruz karşılaştığımız manzara bak. Fotoğraflı diye belirtsen isteyen gelir bakar cevaplar zaten burada hamile olan var midesi hassas olan var böyle görüntülere rahatsız olanlar var. Lütfenn !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X