Yerleşme kanaması olabilir mi ?

pelnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
10
-4
1
30
Kızlar merhaba normalde adet son günüm 5 Ağustos şuan 2 gün var dün çamaşırıma çizgi şeklinde açık pembemsi kahve şeklinde leke gelmiş çok ince ama normalde adet önü bende olma böyle bişi araştırdım yerleşme kanaması diyo eşlik olarak bel ve sırt ağrısı ağrımayan dişim kuduruyor göğüsler dolgun değil uçları yanıyor gibi belirrtiler var nedir sizce bu

Cnm olabilir test yapsana varsa kesin cikar iki gun kalmis sonucta

Cnm olabilir test yapsana varsa kesin cikar iki gun kalmis sonucta
Yakınımdaki eczanelerde artımed denen iprenç marka testvar daha önce yüreğimi hoplttı pozitif çıkararak uygun diye alıyoruz dedi şikayet ettim eczacıya trenstoldan söylesem 2 güne anca gelecek zaten en iyisi beta vermek ihtimal var derseniz yarın beta vereyim ben cıkarmı onuda bilmiyorum da

O yuzden dedim eger suphen varsa test al baska marka yokmuymus genelde eczanelerde uc dort marka test olurdu

Sorma bizim buradaki eczacılar ucuza kaçıyor artımed kullanıyorlar yarın sabahtan ben beta vereyim en iyisi en sağlıklısı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…