• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi

hullyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
301
74
18
22
Hanımlar geçen ayın 13unde regl oldum 15inde bitti bu ayın 18inde bekliyordum pcos var ama 4 5 gün sarkıyor bu ayın 9unda 2 damla kan geldi 12sinde test yaptım negatif çıktı 22sinde tekrar 1 damla kan geldi akıntı ile geliyorlar bu arada devamı gene olmadı 3 gündür yarına randevu aldım ama başına böyle bişey gelen var mı başka bişey mi nedir yardımcı olabilecek varmı 3 gün önce hafif kasık ağrım oldu geçti bide hepsi bu

Merhaba benim oldu adetim bityi 8 gun sonra kan geldi 1kac damla sonra 2 3 gun geldi leke gibu acile giitim enfeksiyin vb cikmadi kadin doğuma gittim bir sey cikmadi adetime 4 gun varken kan verdim negatifti su an reglime 1 gun kaldi test yaptim negatif cikti yani yerleşme olmayabilir

Merhaba benim oldu adetim bityi 8 gun sonra kan geldi 1kac damla sonra 2 3 gun geldi leke gibu acile giitim enfeksiyin vb cikmadi kadin doğuma gittim bir sey cikmadi adetime 4 gun varken kan verdim negatifti su an reglime 1 gun kaldi test yaptim negatif cikti yani yerleşme olmayabilir
Merhabalar sizin durumunuz regl bitmemiştir belki içerde onu sökmustur belki bilmiyorum benimde sökülecek o yüzden mi böyle oluyor anlamış değilim ama arası çok benim

Merhabalar sizin durumunuz regl bitmemiştir belki içerde onu sökmustur belki bilmiyorum benimde sökülecek o yüzden mi böyle oluyor anlamış değilim ama arası çok benim
Ama bitti 8 gun gecti 1 kac gun gecse neyse de hatta normalde 8 9 gu. Surer 5 gun surup bitti doktor bazen plur dedı regl gecikmesini bekle dedi

Back
X