yerleşme kanaması olabilir mi?

biycep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
83
0
36
Niğde
merhabalar..bi sorum olucaktı normalde 14 şubatta adet olmam lazım ancak adetimden 1 hafta önce yani 8 subatta pembemsi açık kahverengimsi akıntılar gelmeye başladı..akşamları koyulasıyo..sabahları açıkrenk..3 gündür böyle ve bu gün çamurumsu kahve oldu ancak miktarı çok değil.normalde adetimden 3 gün önce böyle olurdu yani aralık ve ocakta böyleydi..bu ay böyle oldu..deneyimliler böyle bişey yaşadı mı? yerleşme kanaması olabilir mi? bebek istiyoruz heyecanlandım :)

Merhaba canım... Ben yerleşme kanaması yaşadım. Şuan 26+2 haftalık hamileyim. Adet tarihimden 1 hafta önce temiz kan şeklinde geldi. Normalde adete 1-2 gün önce çok az gelirdi. Ama bu bi hafta önce ve eskisine göre fazlaydı. İnş seninde yerleşme kanamasıdır. Eğer değil ise dr git bence. Benin senin drumunda tek takıldığım çamur gibi ve kahve rengi olması. Eğer öyle olmasaydı. yerleşme kanaması lma ihtimali daha yüksek diyecektim...

İnş. herşey gönlünce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…