Yerleşme kanaması olabilirmi

Umsefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
74
7
36
30
Eylülün 27 adet oldum en son dün adet ağrısı gibi ağrı çektim bu günde kaferengi damlam kanama geldi yerleşme kanaması olabilirmi?

Eylülün 27 adet oldum en son dün adet ağrısı gibi ağrı çektim bu günde kaferengi damlam kanama geldi yerleşme kanaması olabilirmi?
Olabilir.. bende beklemedeyim bnmde adete 10gun öncesinde geldi 5gun sürdü ama çok az leke bugün adetimin 2.gunu halan adet görmedim lekem geldiğinde test yaptım ama negatifti bekliyorum senin halan leken devam ediyormu

Olabilir.. bende beklemedeyim bnmde adete 10gun öncesinde geldi 5gun sürdü ama çok az leke bugün adetimin 2.gunu halan adet görmedim lekem geldiğinde test yaptım ama negatifti bekliyorum senin halan leken devam ediyormu
Hayır sadece çok az nokta şeklinde koyu kafe rengi iki damla geldi bir daha gelmedi

Sende durum ne test yaptınmı hamilemisin
Yok yapmadım test bugün iki gün gecikti haftaya gidicem ben benim lekem varken gittiğimde hamile değildim çıkmamıştı doktor bekle demişti oyzuden haftaya gidince başka dokotra gidicem durumumu anlaticam bakalım herkeste farklı olduğu için sana git test yap dedim bazısında kanamanın birgün sonrası testte belli oluyor belki sendede olur oyuzden dedim

Back
X