Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir.. bende beklemedeyim bnmde adete 10gun öncesinde geldi 5gun sürdü ama çok az leke bugün adetimin 2.gunu halan adet görmedim lekem geldiğinde test yaptım ama negatifti bekliyorum senin halan leken devam ediyormu
Olabilir.. bende beklemedeyim bnmde adete 10gun öncesinde geldi 5gun sürdü ama çok az leke bugün adetimin 2.gunu halan adet görmedim lekem geldiğinde test yaptım ama negatifti bekliyorum senin halan leken devam ediyormu
Yok yapmadım test bugün iki gün gecikti haftaya gidicem ben benim lekem varken gittiğimde hamile değildim çıkmamıştı doktor bekle demişti oyzuden haftaya gidince başka dokotra gidicem durumumu anlaticam bakalım herkeste farklı olduğu için sana git test yap dedim bazısında kanamanın birgün sonrası testte belli oluyor belki sendede olur oyuzden dedim