YERLEŞME KANAMASI OLABILIRMI?

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Adetime 5 gun var bu gece 2.gibi karin agrisiyla uyandim baktim lekelenme var kahvrengi ama dedim erken adet gorecem bu saat oldu hale lekepeceteye sildikce kahvrengi normalde coktan acilmasi adete dönmesi lazimdi 23 gunde bir adet goruyorum son adet tarihim 4 mart idi boyle olan varmi aranizda pet taktim sabah pede bir iki damlalik leke gelmis onun disi lavobaya gittikce goruyorum sildikce onun disi pek bisey yok

Evet yerleşme olabilir tarifine uyuyor bacım.. İnshaAllah oyeldir.. adete yakın veya adet günü gelir çoğunlukla herkesde görünmez ama görenler daha fazla sanki..

A
Evet yerleşme olabilir tarifine uyuyor bacım.. İnshaAllah oyeldir.. adete yakın veya adet günü gelir çoğunlukla herkesde görünmez ama görenler daha fazla sanki..
Ay sagol bacim ya inşallah oyledir insallah seninde hayirli olsun insallah bebisin simdi gordum testin pozitifmis cok sevindim senin duan kabul olur banada dua et olurmu

A

Ay sagol bacim ya inşallah oyledir insallah seninde hayirli olsun insallah bebisin simdi gordum testin pozitifmis cok sevindim senin duan kabul olur banada dua et olurmu
Sağol canım Allah razı olsun ama .. ben hala pek emin değilim testin coook silik çizgi çıkardı onida suya filan tuttuktan sonra çıkardı ben çıplak gözle Cook az bir gölge görüyordum resimde bile görünmüyor doğru düzgün suya tutunca az belirdi oda varla yok .. yani emin dehilim hala bu hafta doktora gidcegim İnshaAllah 10 gun geciktim

Hayirlisi olsun vardir olmayan bisey cikmaz onceki gebeligimi ayni senin gibi ogrenmistim tek ben göruyordum beta cok dusuktu 13 gibi bi degerdi guzel haberlerle netlesince banada haber ver olurmu

Hayirlisi olsun vardir olmayan bisey cikmaz onceki gebeligimi ayni senin gibi ogrenmistim tek ben göruyordum beta cok dusuktu 13 gibi bi degerdi guzel haberlerle netlesince banada haber ver olurmu
Tabiki veririm canım .. İnshaAllah hakkımızda hayırlısı.. ne bilim guvenemedim daha sonra yapınca çıkmadı.. ama belirtilerim var gebelik olduğu zaman biliyorum .. ama işte insan kesin emin olmak istiyor

Tabiki veririm canım .. İnshaAllah hakkımızda hayırlısı.. ne bilim guvenemedim daha sonra yapınca çıkmadı.. ama belirtilerim var gebelik olduğu zaman biliyorum .. ama işte insan kesin emin olmak istiyor
Neler belirtilerin benim simdi hem sag hem sol kasik agri giriyor lekelenme ayni degisiklik yok eger bugun gelmese eeeh o zaman var bisiler diyecem pazar gunude adetim gunumdu zaten

Neler belirtilerin benim simdi hem sag hem sol kasik agri giriyor lekelenme ayni degisiklik yok eger bugun gelmese eeeh o zaman var bisiler diyecem pazar gunude adetim gunumdu zaten
Benim bazen hafif bazen daha fazla ağrım oluyor .. akıntılarim var . Belim ağrıyor bazen.. bende ağrı olmaz adetimde filan.. yani bildiklerim bunlar .. ha bide hafif şişlik var alt karinda rahmin orda geçen ay düşük yapmadan öncede böyleydi Burdan anladım bende ama yinede emin değilim tabi..

Sen yukarıda adetime 5 gün var demişsin bacım nasıl pazar gündü adet günün o zaman ?

Aynen bac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…