A
angell2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi angell2008
-
:çok üzgünüm: Kızlar bu konuda terübeli olduğum halde kafam karıştı size sormak istiyorum 3 şubatta adet oldum normalde 28 gün arayla olurum hep fakat 28 şubatta yani 25.gün günlük pedimde kahverengi leke gördüm erken adet oldum sandım yeni ped taktım ertesi gün baktım tertemiz sadece tuvalete girince akıntıyla karışık bir iki damla daha oldu kesildi daha önceki gebeliğimdede bunu yaşadım hemen test yaptırdım sonuç 5 çıktı sınırda dediler adette olmadım acaba erkenmi gittim şimdi pazartesine kadar bekliyecem benim gibi değeri düşük çıkıp yükselen varmı günümün geçmesini beklemek istiyorum ama fikirlerinizede ihtiyacım var....
canım öncelikle adet tarihin bikaç gün geçsin en azından.. beta hcg değerleri bence kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor.. ben 9 haftalık hamileyim şuan..adet günümde kan testi yaptırmıştım ama ben çok fazla belirti yaşadım ve büyük ihtimalle hamileyim demiştim o yüzden adetimin geçmesini beklemedim.. adet günümde 822 çıkmıştı beta hcg.
ama hamile kalmadan bir önceki aydaki adet kanamam tam bi kanam olmamıştı lekelenmeler olmuştu hep,bir hafat leke tarzında ve biracık kanama olmuştu.. gidip test yaptırmıştım negatif çıkmıştı...
yani en mantıklısı adet gününü birazcık geçsin,kan testi yaptır.kan testinde ne varsa çıkıyor zaten..umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın canım
canım öncelikle adet tarihin bikaç gün geçsin en azından.. beta hcg değerleri bence kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor.. ben 9 haftalık hamileyim şuan..adet günümde kan testi yaptırmıştım ama ben çok fazla belirti yaşadım ve büyük ihtimalle hamileyim demiştim o yüzden adetimin geçmesini beklemedim.. adet günümde 822 çıkmıştı beta hcg.
ama hamile kalmadan bir önceki aydaki adet kanamam tam bi kanam olmamıştı lekelenmeler olmuştu hep,bir hafat leke tarzında ve biracık kanama olmuştu.. gidip test yaptırmıştım negatif çıkmıştı...
yani en mantıklısı adet gününü birazcık geçsin,kan testi yaptır.kan testinde ne varsa çıkıyor zaten..umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın canım
kızlar merhaba.benimde 4 şubat son adet günüm,dün itibari ile de hormonum 26.bu sabah kalktığımda kanama yaptı iç çamaşırımı kirletecek kadar.ped taktım ara ara sancıyla kanama gelio.bu şimdi aara kanamamı.bana bişi söyleyin hemen doktoruda aramak istemiyorum.
prettyteacher
bebek yokmuymuş sende..
nys hayırlısı olsun canım
kendne dikkat et..
selam ..aynısını ben yasıyorum su an. sonucun ne oldubenim de üç gün önce sonuçYa cevap verin lütfen bende adetim bittikten 15 gün sonra yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım bugün 4. Gün bi cogalio bi azalio renkte değiştiriyor bugün kan test yaptırdım 0.1 çıktı acaba erken mi ağlamak istiyorumbelirtimde bugün bi mide bulantı var bi haftadır da kasiklarimda karnimda batma var kan testi erken yaptirinca çıkmaz mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?