Yerleşme kanaması ve beta hcg yardım kızlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi angell2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angell2008

Ziyaretçi
:çok üzgünüm: Kızlar bu konuda terübeli olduğum halde kafam karıştı size sormak istiyorum 3 şubatta adet oldum normalde 28 gün arayla olurum hep fakat 28 şubatta yani 25.gün günlük pedimde kahverengi leke gördüm erken adet oldum sandım yeni ped taktım ertesi gün baktım tertemiz sadece tuvalete girince akıntıyla karışık bir iki damla daha oldu kesildi daha önceki gebeliğimdede bunu yaşadım hemen test yaptırdım sonuç 5 çıktı sınırda dediler adette olmadım acaba erkenmi gittim şimdi pazartesine kadar bekliyecem benim gibi değeri düşük çıkıp yükselen varmı günümün geçmesini beklemek istiyorum ama fikirlerinizede ihtiyacım var....

canım öncelikle adet tarihin bikaç gün geçsin en azından.. beta hcg değerleri bence kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor.. ben 9 haftalık hamileyim şuan..adet günümde kan testi yaptırmıştım ama ben çok fazla belirti yaşadım ve büyük ihtimalle hamileyim demiştim o yüzden adetimin geçmesini beklemedim.. adet günümde 822 çıkmıştı beta hcg.

ama hamile kalmadan bir önceki aydaki adet kanamam tam bi kanam olmamıştı lekelenmeler olmuştu hep,bir hafat leke tarzında ve biracık kanama olmuştu.. gidip test yaptırmıştım negatif çıkmıştı...

yani en mantıklısı adet gününü birazcık geçsin,kan testi yaptır.kan testinde ne varsa çıkıyor zaten..umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın canım

Canım cvp yazdığın için tşk ederim....Benimde belirtilerim çok fazla şuan akıntım sarıya döndü testi yaptıralı 3 gün oldu lekenin üstündende 4 gün geçti baş ağrısı uyuklama mide kazınması kasıkta batma gibi şikayetlerimde var bende hamile olduğumu düşünüyorum ama kesinleşene kadar içim rahat etmiyecek....

tekrar bir bhcg baktırsan aradan 3 gün geçmiş cnm

ya adet tarihlerimiz de lekelenmemiz de aynı olmuş bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı sonuçlarını muhakkak bana da bildir lütfen:)

a.s.meryemmeryem benim de kafam karışık ben bu ay adet oldum ama 2 gün sürdü ve 2. gün siyah geldi doktora gittim hamile değilsin dedi düşük yapmış olabilirmişim, adetim bitmesine rağmen kasıklarımdaki ağrı hala geçmedi sende de böle olmuşmuydu canım yani hala bi umudum var mı sence ? ilk defa böle bişey başıma geliyo cevaplarsan sevinirim...

merhaba kizlar

bende 6 subatta adet olmustum en son.. 27 subat itibari ile baya beliritm vardı. kasıkta batma , uyku hali , bas donmesi gibi.. 6 mart aksamı idrarda baktım ama negative cıktı. hafta sonuda akıntım hafif pembe gibiydi. şimdi ne yapsam bilemedim. hala adet gormedim.. salı gunune kadar olmazsam kanda baktıracagım.. ne dusunecegimi bilemiyorum artık :uhm:

prettyteacher
bebek yokmuymuş sende..
nys hayırlısı olsun canım
kendne dikkat et..

angell2008 ne yaptın canım merak ettim seni. kac gundur yazmıyorsun nedir son durum

ben bugun bekleidm ama hala adetim gelemedi. hic bir sey de hissetmiyorum artık. yarında gelmezse kanda baktıracagım

kızlar merhaba.benimde 4 şubat son adet günüm,dün itibari ile de hormonum 26.bu sabah kalktığımda kanama yaptı iç çamaşırımı kirletecek kadar.ped taktım ara ara sancıyla kanama gelio.bu şimdi aara kanamamı.bana bişi söyleyin hemen doktoruda aramak istemiyorum.

herkese günaydın ben bişey öğrenmek istiyorum...yerleşme kanaması herkeste olur mu?

Canım benimde Adetimden 9 gün önce kanamam olmuştu... Adetten 9 gün kadar önce yerleşme kanaması olamayacağını söylemişlerdi ama yerleşme kanamasıymış... Bi kan testi yaptır.... Kan testinde varsa hemen çıkıyor. İnşallah hamişsindir.........

valla kızlar benim bugun adetim basladı. demekki yerlesme kanaması degilmis... neyse bir dahaki aya artık kısmetse:asigim:

inş prettyteacher-cım
sakın üzme kendini..
dimdik ayakta olacağız..
yılmayacağız arkadaşlar...
prettyteacher dediğin gibi hamile kalırsak da çok güzel olur yani..

Ya cevap verin lütfen bende adetim bittikten 15 gün sonra yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım bugün 4. Gün bi cogalio bi azalio renkte değiştiriyor bugün kan test yaptırdım 0.1 çıktı acaba erken mi ağlamak istiyorum belirtimde bugün bi mide bulantı var bi haftadır da kasiklarimda karnimda batma var kan testi erken yaptirinca çıkmaz mi ki

selam ..aynısını ben yasıyorum su an. sonucun ne oldubenim de üç gün önce sonuç
1 di

Kızlar merhaba benim bat 11 haziran yani 2 gün sonra.Ovülasyondan beri sürekli kasık ağrısı çekiyorum ve dün yani adetten 3 gün önce hafif pembe akıntım başladı bugün de sildikçe geliyor.Şüphelenip kan testi yaptırdım bugün ve beta hcg 8 çıktı. 3 gün sonra tekrar kan vercem.Sizce kan vermek için adetimi beklemediğim için mi düşük çıktı?Artar dimi ?Yerleşme kanmasından sonra daha hızlı artıyor değer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…