Yerleşme kanaması ve erken gebelik belirtileri

findikbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
4
2
1
35
merhaba arkadaslar
Yerlesme kanamasi cinsel birlesmeden ne kadar sonra olur...1hafta gecti birlikte olmamizin ustunden hamile olabilecegimden supheleniyorum esimle bebek istemiyoruz ayri sehirlerdeyiz suan
Dun aksam biraz kanamam oldu acik pembe renkli devami gelmedi hicbir belirtim de yok baska... Ama ella ertesi gun hapi almistim biraz gecte olsa.
Normalde bu bir hafta icinde regl olmam gerekiyor cok duzenli degil adetim o yuzden emin olamiyorum

Ne dersiniz olabilirmi sizce

SLM KIZLAR NASILSNIZ ARANIZDA HAMILE KALMAYI ISTEYIPTE KALANLARA HAYIRLI OLSUN OLMAYANLARADA SABIR VERSIN BENIM GIBI KIZLAR BEN 10 AYLIK EWLIYIM EWLENDIENGIMZDEN BERI DE HIC KORUNMADIK BEBEK ISTEDMZ ICIN OLMADI AMA BI TÜRLÜ ALLAH IM VERIRSE OLUR GERISI BAHANE TABI AMA BEN DOKTORA GITTIM MUANE OLDUM HERSY NORMAL EN SON BIRDE KANA BAKICAZ DEDI VE BENI ADETIN IKINCI GÜNÜ VE ADETIN BITTIKTEN IKI HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI IKI KERE AYRI KAN VERDIM SONUCLARDA BISEY YOK NORMAL FAKAT KÜCÜK BI SORUN VAR DEDI VE BUDA SARI CISIM DENILIOMUS BILMIORUM NE OLDUNU BU YETERSIZ DEDI VE KAPSÜL VERDI VAJINA YOLUYLA KULLANMAK ICINKAPSÜLÜN ADIDA BEN YURT DISINDA OLDUGUM ICIN ISIMLERI DEGISIK AMA ADI FAMENITA 100MG PROGESTERON TÜRKCESI PROGESTERON 100MG BILGISI OLAN KIZLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU HAP NE ICIN VE SARI CISIM NEDIR

Merhabalar hayirli cumalar birsey sormak istiyorum sizlere adetime 2 3 gun var ancak bende iki gundur kahvaltidan sonra ani bir mide bulantisi oluyor ve istifar ediyorum asiri derecede basim agriyor hemoroid sorunum var ve azmis durumda asiri derecede yorgunum hergun 8 de yataktan kalkan ben yataga yapisiyorum resmen omirilik ve bel kemigimde agri var ve kasiklarimda sanki kan pompalanoyomus gibi damar atmasi oluyor acaba erken gebelik belirtisi olabilirmi bunlar ?

Back
X