Yerleşme kanaması ve geç döllenme

meryemhilall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
1.127
536
73
29
Yerleşme kanaması görüp kanda negatif çıkan kişiler var mı? Yada pembe lekelenme görüp 3-4 gün kanda negatif çıkan var mı?

Yok bence yerleşme kanaması yaşayan herkes hemen sonrasinda gebeligini tespit etmiş. Kan testi ne zaman yapildi regl ne zaman?

Yok bence yerleşme kanaması yaşayan herkes hemen sonrasinda gebeligini tespit etmiş. Kan testi ne zaman yapildi regl ne zaman?
Regl günüm 11 gün önceydi gecikmenin 3.güni kan testi yaptırdım. Regl dan 1 gün önce pembe leke geldi ve bende ilk defa böyle birşey oldu. Kadınlar kulübünde baya bi dolaştım geç döllenme olayı varmış adet gecikmesin 30.günü öğrenen varmış o yüzden kafam karıştı 🤷🏼‍♀️

Regl günüm 11 gün önceydi gecikmenin 3.güni kan testi yaptırdım. Regl dan 1 gün önce pembe leke geldi ve bende ilk defa böyle birşey oldu. Kadınlar kulübünde baya bi dolaştım geç döllenme olayı varmış adet gecikmesin 30.günü öğrenen varmış o yüzden kafam karıştı 🤷🏼‍♀️
30. Günü mü :KK57: onu hiç duymadım ama zaten geç döllenme bile olsa 6,7. Haftada kese gözüküyo bu da maks. 10 gün gecikmeye tekabül ediyor. Kanda kaç çıktı?

Adetinin 30.gününde 2 haftalık olduğunu öğrenmiş o dediğim kişi geç döllenmede çok geriden geliyor fetüs. Benim 0.41 çıktı hamile sayılabilmek için 5 ve 5 üstü olması lazım biliyorum ama pembe leke ilk kez olunca birde bu geç döllenme mevzusunu duyunca kafam karıştı 😀

Canım herkes yerleşme kanaması durumunu yaşamıyor.
Mesela bende yaşamadım ama geç döllenme oldu. Adete 8 gün kala yumurtlamayı gördüm. Zaten o zaman da tutmuş.
Adetin ilk gecikme gününde kanda düşük bir değerle öğrendim gebeliği. Düşük olmasının nedeni de geç döllenme olmasıydı.

Canım herkes yerleşme kanaması durumunu yaşamıyor.
Mesela bende yaşamadım ama geç döllenme oldu. Adete 8 gün kala yumurtlamayı gördüm. Zaten o zaman da tutmuş.
Adetin ilk gecikme gününde kanda düşük bir değerle öğrendim gebeliği. Düşük olmasının nedeni de geç döllenme olmasıydı.
S
Senin kaç çıkmıştı peki kan değerin?

Kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor demek diğer arkadaşlar adetleri baya bi geçince öğrenmiş benimde 11 gün oldu geçeli hala tık yok bakalım 😀

Canım merhaba ben daha yeni öğrendim gebeliğimi geç döllenme oldu..geç döllenme geç yumurtlama demek aynı zamanda..bata 2 gün kala kanda 25.7 çıktı değerim..ondan 2 gün önceside 2 damla kahve leke geldi..pcos var bende adet olacağım gün yumurtlama gördüm..aynem kişiden kişiye değişiyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙇

Canım merhaba ben daha yeni öğrendim gebeliğimi geç döllenme oldu..geç döllenme geç yumurtlama demek aynı zamanda..bata 2 gün kala kanda 25.7 çıktı değerim..ondan 2 gün önceside 2 damla kahve leke geldi..pcos var bende adet olacağım gün yumurtlama gördüm..aynem kişiden kişiye değişiyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙇
Bende de çok küçük oranda pko var doktorum bile sen doğal yolla gebe kalabilirdin kistler çok küçük dedi adetini bekliyordum ilaç verecekti adeti döngüm 40-43 arası benim. Benimde adetten bir gün önce peçeteye pembe leke geldi ve aradan 10 gün geçti yok gelmiyor adetim 😀 senin adına da çok sevindim canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşaallah 🙏🏼

Bende de çok küçük oranda pko var doktorum bile sen doğal yolla gebe kalabilirdin kistler çok küçük dedi adetini bekliyordum ilaç verecekti adeti döngüm 40-43 arası benim. Benimde adetten bir gün önce peçeteye pembe leke geldi ve aradan 10 gün geçti yok gelmiyor adetim 😀 senin adına da çok sevindim canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşaallah 🙏🏼

Amiiiiin...Bende doğal yollarla kaldım çok şükür canım dilimde ki tek duam Allah isteyen herkese nasip etsin..umarım sende hamilesindir🙇

Meraba özge hanım bende de pcos var adetime 2 gün kala lekeLenme oldu Soluk bi renk sonra kahverengi oldu 3-4 gün sürdü sadece peçeteye sildiğimde geliyodu test yaptım negatif çıktı acaba ne zaman test yapmam gerekiyo geç döllenme olabirmi pcos olduğu için umutlanmakta istemiyorum hamile olabilrmiyim

Back
X