Yerlesme kanaması ve silik test

kns3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
34
7
86
26
Kızlar selamm 🫶🏻 bugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?

Eklentiler

• IMG_4894.webp
    IMG_4894.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4893.webp
    IMG_4893.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 23
Çok iyi bi test güvenilir diye biliyorum
Eğer pazartesiyi bekleyemeyecekseniz bu akşam özelde kan testi yaptırın 1 2 saate sonucu çıkıyor zaten :)

Çok iyi bi test güvenilir diye biliyorum
Eğer pazartesiyi bekleyemeyecekseniz bu akşam özelde kan testi yaptırın 1 2 saate sonucu çıkıyor zaten :)
yurtdisinda yasiyorum burda kan testi degilde idrar testi yapiyorlar pazartesiyi bekleyecegim mecbur :(( reglda gelmedi o zaman yerlesme kanamasimi oldu

Gebelikte çok hafif ve devam etmeyen kanamalar normal. Geç döllenme olduysa yerleşme kanaması da olabilir.

Back
X