Yerlesme kanamasi yasadim ama iki gün sonra adetim oldu

Selcann Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
5
1
1
33
Allh rizasi icin bir bilen varsa cevap versin.
Kizlar benim adetim düzenli her 28 günde bir adet oluyorum bu ay adetime 7 gün kala hayatimda ilk defa yerlesme kanamasi yasadim yani sadece 2 gün sürdü,rengi acik pembe ve kahverengiydi. Yerlesme kanamasi bittikten iki gün sonra normal adet olurmus gibi kanamam geldi. Acaba adet mi oldum yoksa baska bir kanama mi bu? Hamilelik testi korkumdan yapamiyorum esimle 1 senedir bebek istiyoruz.
Bunun gibi birsey yasayan oldu mu aranizda?:110:

Yerleşme kanaması olduğuna emin misin Can'ım? Yumurtlama kanamasıda olabilir . Ben yumurtlama kanaması yaşayan biri olarak aynı tarif ettiğin gibi bişey oda pembe kahve gibi.

Allh rizasi icin bir bilen varsa cevap versin.
Kizlar benim adetim düzenli her 28 günde bir adet oluyorum bu ay adetime 7 gün kala hayatimda ilk defa yerlesme kanamasi yasadim yani sadece 2 gün sürdü,rengi acik pembe ve kahverengiydi. Yerlesme kanamasi bittikten iki gün sonra normal adet olurmus gibi kanamam geldi. Acaba adet mi oldum yoksa baska bir kanama mi bu? Hamilelik testi korkumdan yapamiyorum esimle 1 senedir bebek istiyoruz.
Bunun gibi birsey yasayan oldu mu aranizda?:110:

Yumurtlama kanamasi olamaz cünkü o bahsettigim yerlesme kanamasindan 10 gün önce yumurtlamam olmustu ovulasyon testi yapmistim.

Ne renk kanama? Kahverengiyse hiç korkma kırmızıysa hemen doktora bence

Test yapmaktan korkmayın lütfen Allah korusun bir sıkıntı varsa erken önlem almış olursunuz

Kanama kırmızı renkte aynı adet olmuşum gibi.. Test yaptim bugun malesef negativ cikti yarin doktordan randevu aldim haber veririm size.
Cevaplariniz icin tesekkürler kizlar

Back
X