Merhabalar yerleşme kanaması olan arkadaşlar bı sorum olacak benim normalde adetim düzenli oluyordu bu ay 3. gün önce oldu az vede 3 gün gibi kısa sürede bitti yıllardır hiç bı ağrım olmazdı karın ve kasıklarımda da ilk iki gün ağrı oldu kafamda acaba bu yerleşme kanaması diye soru işareti var yardımcı olurmusunuz
Merhabalar yerleşme kanaması olan arkadaşlar bı sorum olacak benim normalde adetim düzenli oluyordu bu ay 3. gün önce oldu az vede 3 gün gibi kısa sürede bitti yıllardır hiç bı ağrım olmazdı karın ve kasıklarımda da ilk iki gün ağrı oldu kafamda acaba bu yerleşme kanaması diye soru işareti var yardımcı olurmusunuz
bende bu ayın 12 sinde adet olmam gerekiyordu adet olmadım gecikti gecikince heyecanla geciktiğinin ikinci günü acilde test yaptırdım negatif çıktı gecikenin üçüncü gününde (yanibugün) kahverengi kan gelmeye başladı benimde her zaman düzenli ve ağrısız geçer şuanda inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum bende iniallah yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah adet değilimdir
Merhabalar yerleşme kanaması olan arkadaşlar bı sorum olacak benim normalde adetim düzenli oluyordu bu ay 3. gün önce oldu az vede 3 gün gibi kısa sürede bitti yıllardır hiç bı ağrım olmazdı karın ve kasıklarımda da ilk iki gün ağrı oldu kafamda acaba bu yerleşme kanaması diye soru işareti var
.adetime 2-3 gün kala önce göğüs uclarim acıdı sadece ve daha sonra goguslerim hala da acimaya devam ediyo göğüsleri. size bi sorum olacak bugün normalde adetimin 2. Günü ama olmadim. Yani 2 gün gecikti ve bugün pembemsi cok seffaf kıvamda kanamam oldu. Olurken oncesinde ve sobrasinda hic bisey hissetmedim ne bi sanci ne de kasilma sadece biseylerin akıp gittiğini hissettim. Yerleşme kanaması olabilir mi?lutfen yardim