Yerleşme kanaması yaşayanlar bana yardım edebilir mi acil😕

Test yap ki nerden biliyorsun hamile olduğunu ben 1 buçuk senedir evliyim ve daha yeni dün öğrendim hamilə olduğumu test yap bazen yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde veya pembe kan şeklinde en fazla 3 gün sürüyor pedi doldurmycal şekilde geliyor

Belirtileri vardı ondan hayırlı olsun darısı başıma inşallah normalde pedim dolunurdu kan sabah uyandım çok az vardı beklicem sizde de yerleşme kanaması oldu mu acaba

Yerleşme agrısı rahim bölgesinde olur mu acaba? Rahim kısmımda bir his var her adet olduğum ay olan bir his. Sün Bir kaç damla kahverengi kanama oldu adet oldum sandım sabah ve öğlen başka bir kanama olmadı. Dün geceden beri de rahim kısmım adet olacak gibi agrıyor demeyim de orada bir huzursuzluk var adet zamanlarım gibi. Normalde bu aralar adet olma zamanım Bugün Pazar her yer kapalı test alamadım

Olur

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-03-17-04-56-575_com.android.chrome.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 134
Arkadaşlar dün bu saatlerde bende de kahverengi akıntı geldi 2 3 gündür de regl olacak gibi Ağrı vardı hala devam ediyor kahverengi akıntı regl de olmadım bir ihtimal gebelik olur mu? Ben çok düzensiz oluyorum pco dan dolayı regl tarihimi de o yüzden bilmiyorum ne zaman olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…