- 16 Ocak 2022
- 1.268
- 506
- 73
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Yerleşme kanaması yaşayanlar nedir ne değildir sonrasında pozitif sonuç gördünüz mü bilgi verir misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değil am arkadasım yaşamıştı regl tarihinden 3 gün önce kahverengi Bi kanaması olmuştu ardından hamile kaldı ve şuan Bi bebeği varYerleşme kanaması yaşayanlar nedir ne değildir sonrasında pozitif sonuç gördünüz mü bilgi verir misiniz![]()
Kaç gün sürmüştü acabaBen değil am arkadasım yaşamıştı regl tarihinden 3 gün önce kahverengi Bi kanaması olmuştu ardından hamile kaldı ve şuan Bi bebeği var
Birgün sürmüştü ama öyle regl gibi değil tabi adetinize az varsa erken gebelik testiyle Bi bakın istersenizKaç gün sürmüştü acaba
3 4 gün var bakalım inşallahBirgün sürmüştü ama öyle regl gibi değil tabi adetinize az varsa erken gebelik testiyle Bi bakın isterseniz
Büyük olasılıkla çıkmaz zira yerleştikten sonra HCG hormonu artmaya başlar kana ve idarara karışına kadar kanamadan en az 5 gün geçmesi lazım test etmek için diye biliyorum ben öyle okudum.Yerleşme kanaması yaşarken test yapsak doğru sonuç verir mi
2 gündür lekelenme devam ediyor da adet öncesi hiç lekelenme olmaz ilk defa yaşıyorum göğüs hassasiyetim var bel ağrısı oluyor arada 2 3 kaldı adeteBüyük olasılıkla çıkmaz zira yerleştikten sonra HCG hormonu artmaya başlar kana ve idarara karışına kadar kanamadan en az 5 gün geçmesi lazım test etmek için diye biliyorum ben öyle okudum.
Belirtileriniz var mı ?
Adet gecikmesini bekleyin inshallah bebiş sizinledir2 gündür lekelenme devam ediyor da adet öncesi hiç lekelenme olmaz ilk defa yaşıyorum göğüs hassasiyetim var bel ağrısı oluyor arada 2 3 kaldı adete
İnşallah öyledir test yapmicam çünkü bugün lekelenme falan olmadıAdet gecikmesini bekleyin inshallah bebiş sizinledir![]()
Sonucunuz nedir acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum ve adetime 3 gün varİnşallah öyledir test yapmicam çünkü bugün lekelenme falan olmadı![]()
Günümde adet oldum canım artık bu yerleşme kanamasına da inanmıyorumSonucunuz nedir acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum ve adetime 3 gün var
Verir benim yerleşme kanaması olduğunda çok net iki çizgi çıkmıştı beta 230duYerleşme kanaması yaşarken test yapsak doğru sonuç verir mi
Hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda verir inşallahGünümde adet oldum canım artık bu yerleşme kanamasına da inanmıyorum
Hiç mi gebelik oluşmadı benim gibi doktora gorundunuz muHayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda verir inşallah
Bende pek umutlu değilim alıştım 7 8 aydır umutla bekleyip sonu hüsran olmasına ama bakalım hayırlısı
Malesef yerleşme kanaması değilmiş artık her gördüğümü hamileliğe yormucamVerir benim yerleşme kanaması olduğunda çok net iki çizgi çıkmıştı beta 230du
2 defa düşük yaşadım canım çok şükür pozitif çıktı testim hiç beklemiyordum bu ay çok farklı şeyler yaşadım hayırlısıyla inşallah sağlıklı şekilde olurHiç mi gebelik oluşmadı benim gibi doktora gorundunuz mu
Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah2 defa düşük yaşadım canım çok şükür pozitif çıktı testim hiç beklemiyordum bu ay çok farklı şeyler yaşadım hayırlısıyla inşallah sağlıklı şekilde olur
6 Kasım'da test yaptım negtif çıktı sonra adet günü geçesi lekelenmem oldu sadece bir kere peçeteye silince geldi hasta oldum sandım hatta ben kürtaj olmuştum gününü gününe adet olmama şaşırmıştım ama. Ertesi gün hiç kanama olmadı aradan üç gün geçti baktım gelen giden yok test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitifYerleşme kanaması yaşayanlar nedir ne değildir sonrasında pozitif sonuç gördünüz mü bilgi verir misiniz![]()
Çok sevindim sizin adınıza6 Kasım'da test yaptım negtif çıktı sonra adet günü geçesi lekelenmem oldu sadece bir kere peçeteye silince geldi hasta oldum sandım hatta ben kürtaj olmuştum gününü gününe adet olmama şaşırmıştım ama. Ertesi gün hiç kanama olmadı aradan üç gün geçti baktım gelen giden yok test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitif