Yerleşme kanaması yaşayanlar bir bakarsaniz sevinirim 😍

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.268
506
73
29
Yerleşme kanaması yaşayanlar nedir ne değildir sonrasında pozitif sonuç gördünüz mü bilgi verir misiniz 🤗

Yerleşme kanaması yaşayanlar nedir ne değildir sonrasında pozitif sonuç gördünüz mü bilgi verir misiniz 🤗
Ben değil am arkadasım yaşamıştı regl tarihinden 3 gün önce kahverengi Bi kanaması olmuştu ardından hamile kaldı ve şuan Bi bebeği var

Yerleşme kanaması yaşarken test yapsak doğru sonuç verir mi

Yerleşme kanaması yaşarken test yapsak doğru sonuç verir mi
Büyük olasılıkla çıkmaz zira yerleştikten sonra HCG hormonu artmaya başlar kana ve idarara karışına kadar kanamadan en az 5 gün geçmesi lazım test etmek için diye biliyorum ben öyle okudum.

Belirtileriniz var mı ?

Büyük olasılıkla çıkmaz zira yerleştikten sonra HCG hormonu artmaya başlar kana ve idarara karışına kadar kanamadan en az 5 gün geçmesi lazım test etmek için diye biliyorum ben öyle okudum.

Belirtileriniz var mı ?
2 gündür lekelenme devam ediyor da adet öncesi hiç lekelenme olmaz ilk defa yaşıyorum göğüs hassasiyetim var bel ağrısı oluyor arada 2 3 kaldı adete

Hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda verir inşallah ☺️
Bende pek umutlu değilim alıştım 7 8 aydır umutla bekleyip sonu hüsran olmasına ama bakalım hayırlısı
Hiç mi gebelik oluşmadı benim gibi doktora gorundunuz mu

2 defa düşük yaşadım canım çok şükür pozitif çıktı testim hiç beklemiyordum bu ay çok farklı şeyler yaşadım hayırlısıyla inşallah sağlıklı şekilde olur
Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻😍

6 Kasım'da test yaptım negtif çıktı sonra adet günü geçesi lekelenmem oldu sadece bir kere peçeteye silince geldi hasta oldum sandım hatta ben kürtaj olmuştum gününü gününe adet olmama şaşırmıştım ama. Ertesi gün hiç kanama olmadı aradan üç gün geçti baktım gelen giden yok test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitif

6 Kasım'da test yaptım negtif çıktı sonra adet günü geçesi lekelenmem oldu sadece bir kere peçeteye silince geldi hasta oldum sandım hatta ben kürtaj olmuştum gününü gününe adet olmama şaşırmıştım ama. Ertesi gün hiç kanama olmadı aradan üç gün geçti baktım gelen giden yok test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitif
Çok sevindim sizin adınıza 🥰

Back
X