Yerleşme kanaması yaşayanlar ne kadar sürer?

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.921
2.202
83
32
Arkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama :(

Arkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama :KK43:
Vallahi bende bu kafalardayım bugün. Dün sabah regl günümde ve kahverengimsi bir akıntı geldi. Önce regl olduğumu düşündüm. Bugün 1 gün geçmesine rağmen hala bir regl belirtisi yok. Karnım da ağrımıyor. Ama göğüslerimde hassasiyet çok. Yani internetten yerleşme kanaması belirtilerine bakıyorum, refl gününden 2-3 gün önce olur diyor. Benimde tam gününde olması ve devam etmemesi şüpheye düşürdü. Ama sizin bence yerleşme kanaması öyle hissettim 🙈

Vallahi bende bu kafalardayım bugün. Dün sabah regl günümde ve kahverengimsi bir akıntı geldi. Önce regl olduğumu düşündüm. Bugün 1 gün geçmesine rağmen hala bir regl belirtisi yok. Karnım da ağrımıyor. Ama göğüslerimde hassasiyet çok. Yani internetten yerleşme kanaması belirtilerine bakıyorum, refl gününden 2-3 gün önce olur diyor. Benimde tam gününde olması ve devam etmemesi şüpheye düşürdü. Ama sizin bence yerleşme kanaması öyle hissettim 🙈
Ayy ne güzel olurdu dediğiniz çıksaydı :( bana da sizinki daha uygun gibi geldi yerleşme kanamasına🤣 yerleşme kanaması kısa sürüyormuş ve devamı gelmiyormuş . Benim maalesef 5 gündür devam ediyor ve regl olcakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor 😵‍💫😵‍💫 reglime de 2 gün kaldı zaten tam olması gerektiği gibi yavaştan geliyor gününde de olcam🤣 her ay aynı şeyyy

Ayy ne güzel olurdu dediğiniz çıksaydı :KK43: bana da sizinki daha uygun gibi geldi yerleşme kanamasına🤣 yerleşme kanaması kısa sürüyormuş ve devamı gelmiyormuş . Benim maalesef 5 gündür devam ediyor ve regl olcakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor 😵‍💫😵‍💫 reglime de 2 gün kaldı zaten tam olması gerektiği gibi yavaştan geliyor gününde de olcam🤣 her ay aynı şeyyy
Ben bu konulara çok yakın biri değilim, çok anlamıyorum henüz daha serüvenin başındayız bakalım neler öğreneceğim. Ama çok tecrübe ettiğim bir şey var ki o da iyi düşünmek ve Allaha emanet etmek, iyi düşünelim ve dua edelim iyi olsun 🤲🏻☺️

Ben bu konulara çok yakın biri değilim, çok anlamıyorum henüz daha serüvenin başındayız bakalım neler öğreneceğim. Ama çok tecrübe ettiğim bir şey var ki o da iyi düşünmek ve Allaha emanet etmek, iyi düşünelim ve dua edelim iyi olsun 🤲🏻☺️
Bizimde 3. Ayımız 🤣 ama ilk iki ay olmayınca herhalde sorun var diyip bu ay beklemtim yoktu🥲 üstüne de günlerdir regl olcakmışım gibi leke ve ağrı iyice moralim bozuldu. Ama dediğiniz gibi olumlu düşünmeye çalışmalıyım :(

Arkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama :KK43:
Merhaba benim de geçen ay reglden 4 gün önce bahsettiğiniz gibi lekelenmeler geldi sonra gününde regl oldum ki önceden böyle hiç olmamıştı. İnşallah sizinki gebeliktir :)

Merhaba benim de geçen ay reglden 4 gün önce bahsettiğiniz gibi lekelenmeler geldi sonra gününde regl oldum ki önceden böyle hiç olmamıştı. İnşallah sizinki gebeliktir :)
Yaaaa :( benim her zaman olur aslında o yüzden ümütlenmedim aksine baya üzüldük yine regl oluyorum diye . Ama işte insanın aklının bi tarafında da acaba diyor . Beklemek ne zormuş ua

Kızlar bende şuan aynı durumu yaşıyorum.
Aslında bugün regl günüm. Cumartesi gününden beri günde 1-2 defa sadece peçetede pembe lekeler görüyorum. Pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Çamaşırıma leke gelmiyor. Sadece peçetede görüyorum.
Ne yapsam bilemedim. Test alıp yeniden mi yapsam, beklesem mi?

Aslında bugün regl günüm. Cumartesi gününden beri günde 1-2 defa sadece peçetede pembe lekeler görüyorum. Pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Aslında bu hem regl olma belirtisi hem gebelik belirtisi. Mesela ben daha evvelden regl öncesi bu durumu yaşdığım çok ay ım oldu . Ama işte insan bi yandan da ümütleniyoe . Bende bü kaç gün beklicem olmazsam test yapcam hemen test yapmicağım söz verdim kendime

Aslında bu hem regl olma belirtisi hem gebelik belirtisi. Mesela ben daha evvelden regl öncesi bu durumu yaşdığım çok ay ım oldu . Ama işte insan bi yandan da ümütleniyoe . Bende bü kaç gün beklicem olmazsam test yapcam hemen test yapmicağım söz verdim kendime
Bende bekleyim en iyisi, sonra test tekrar negatif çıkarsa üzülürüm 😔

2023de 2 tane düşüğüm oldu. 9 ve 11 haftalarda. Bebek konusunu sanırım fazla kafama takıyorum. Rahat olsam daha iyi olacak...

Benimde regl günüm dündü çok az kahverengi leke gelmişti. Bugün bi heveslenmiştim test alıp yapacaktım vaz mı geçsem biraz daha mı beklesem acaba 😁 sizin negatif çıkmış ya benimki de çıkarsa 🙈

Benimde regl günüm dündü çok az kahverengi leke gelmişti. Bugün bi heveslenmiştim test alıp yapacaktım vaz mı geçsem biraz daha mı beklesem acaba 😁 sizin negatif çıkmış ya benimki de çıkarsa 🙈
İnşallah senin test sonucu pozitiftir ama sabredebilirsen beklemek en iyisi.
Keşke bende bekleseydim elimdeki testi şimdi kullansaydım diyorum 😅

Merhaba benimde geçen ay regl günümden 5 gün önce lekelenmelerim başladı . hatta erken olduğu için yerleşme mi diye düşünmüştüm kaç gün. ama sonra günümde kanamam başladı. sancılı ağrılı bir regl geçirdim. normalde günü gününe olan ve lekelenme yaşamayan biriyim. ama umarım siz hamilesinizdir . :)

Merhaba ben doğurdum çoktan 4.5 aylık kızım var. Yerleşme kanamam oldu fakat sadece orta boy kahverengi bir damla şeklindeydi. Günlerce sürmedi. Zaten ertesi gün de test yaptım anlayıp :)

İnşallah senin test sonucu pozitiftir ama sabredebilirsen beklemek en iyisi.
Keşke bende bekleseydim elimdeki testi şimdi kullansaydım diyorum 😅
😁😁 Ben geçen ay ilk denemeler sebebiyle çok test alıp yaptım, negatif çıkınca insan bi kötü oluyor ve ayrıca kör olasıca testler ucuz da değilmiş 😁 bu ay bekleyerek ilerlemeyi düşündüm. Regl günüme kadar bekledim, ama sabredemiyorum gidip bi tane alsam mı yaaaa

Merhaba ben doğurdum çoktan 4.5 aylık kızım var. Yerleşme kanamam oldu fakat sadece orta boy kahverengi bir damla şeklindeydi. Günlerce sürmedi. Zaten ertesi gün de test yaptım anlayıp :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah amin 🤲🏻 Benim de Regl günümde yani dün az bi iki damla kahverengi damla geldi. Bugün hiçbir şey yok. Karın ağrım sıfır. Arada bi kasıklarıma çok hafif sızı vuruyor ama regl ağrısı gibi değil. Normalde asla ağrı kesici almadan dayanamazdım ağrılara. Sizin de böyle mi olmuştu

Benim de 14 Mart. Dün akşamdan beri çok çok silik lekelenme yaşıyorum normalde hiç böyle olmazdı.
Hamile kaldığımda öğrendikten sonra o yerleşme kanamasını yaşamıştım sonra kürtaj oldum sonraki adetlerimde de böyle bir şey yaşamadım.
Sizin bir de 5 gündür böyleymiş. Test yaptınız mı ?

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah amin 🤲🏻 Benim de Regl günümde yani dün az bi iki damla kahverengi damla geldi. Bugün hiçbir şey yok. Karın ağrım sıfır. Arada bi kasıklarıma çok hafif sızı vuruyor ama regl ağrısı gibi değil. Normalde asla ağrı kesici almadan dayanamazdım ağrılara. Sizin de böyle mi olmuştu
Baya regl ağrısı çekmiştim ben ağrı geçmemişti

Back
X