yerleşme kanaması yaşayanlar yardım lütfen!

__7n_bitirdin__

GİZLİ BAHÇEM
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2.649
1
116
37
- Yurtdışı
adetim 18 gün geciktikten sonra adet oldum sandım ama pembe pembe geliyor pede gelmiyor bile uyku isteğim çok var ve meme uçlarında kaşıntı neyse bu yerleşme kanamasıysa eğer ben gebe olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim kanda b hcg de yada vajinal ultrasonda çıkarmı arkadaşlar?adetin 2. 3. günleri çok yoğun geçerdi pembe pembe geliyor yardımcı olun hamişler???

ıyi akşamlar..Adetiniz 18 gün geciktiyse yapacağınız gebelik testiyle sonuç mutlaka belli olacaktır. bir de yerleşme kanaması beklenen adet gününden önce oluyor diye biliyorum. Ama içinizi rahatlatacak tek şey en kısa zamanda bi gebelik testi ve kan tahlili yaptırmak olacaktır bence :)
Sevgiler

teşekkür ederim.umut dünyası işte insan yerleşme kanaması acabamı diye ümitleniyor

ama adet günü 18 gün geciktiyse hamile olabilirsiniz.. sadece o kanama yerleşme kanaması değildir de başka bi lekelenmedir belki.. test yapmadan karamsar olmayın :)

çok teşekkür ederim umut oldunuz.pazartesi hem kan testi yaptırıcam hemde doktora gidicem bakalım kısmet..inşallah hamileyimdir bebeğim benimledir:Saruboceq: 4yıl olacak yoruldum artık..

gebelikde 8-9 haftaya kadar lekelenmeler oluyor,bence mutlaka bir test yap.18 gün geçiktiğine göre idrar testinde belli olur.denemekde fayda var.normalde regl tarihin geçikirmiydi peki?

gebelikde 8-9 haftaya kadar lekelenmeler oluyor,bence mutlaka bir test yap.18 gün geçiktiğine göre idrar testinde belli olur.denemekde fayda var.normalde regl tarihin geçikirmiydi peki?

bazen düzensizlikler oluyordu evet son 5 aydır hatta ama adetim geciktiğinde şiddetli kasık sancım oluyordu onda da kist çıkıyordu kendiliğimden adet olamıyordum bu ilk gün biraz sancılı geldi ama pembe pembe hep pedlerim kirlenmiyor bile ve rahat geçiriyorum ilk kez.yarın yapıcam pazarteside doktora gidicem kandada bakılsın ultrasondada.ilk kez bu kadar yoğun hamile olduğumu hissediyorum çok sağol cevabın için

canım ben normal yolla hamile kalmadım.tüp bebek tedavisi gördüm o yerleşme kanamasını bende yaşadım çok hafif belli belirsizdi ama yüreğimi azıma getirmeye yettide arttı bile. bir kaçgün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıktı. sende test yaptır.benimde hemen göğüslerim değişmişti bide birden iştahım arttı. tabi belirtiler kişiye göre değişebilir hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:

sağol canım inşallah pzt gidicem bakalım kısmet.az kalmış doğuma sağlıkla alırsın kucağına inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…