Yerleşme kanaması yaşayanlar yardım lutfen

SinemNazli

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
54
66
8
42
Kızlar benim adetime 1 hafta var. Dün geceden beri camasirrimda kahverengi akıntı var ve peceteye pembe akıntı geliyor. Ayrıca geceden beri kasiklarim ağrıyor. 1 senedir ıkinci bebegim için ugrasiyorum ve daha önce böyle akıntı görmedim sizce yerleşme kanamasimi

Kızlar benim adetime 1 hafta var. Dün geceden beri camasirrimda kahverengi akıntı var ve peceteye pembe akıntı geliyor. Ayrıca geceden beri kasiklarim ağrıyor. 1 senedir ıkinci bebegim için ugrasiyorum ve daha önce böyle akıntı görmedim sizce yerleşme kanamasimi
Benim ilk hamileligimde aynısı olmuştu ihmal ettim gitmedim düşükle sonuçlandı ihmal etme mutlaka git Dr bi görün o kesin bişey söyler. Inşallah bi sorun olmaz Allahım kucağına almayı nasip eder

Benim de adetten önce oldu öyle yerleşme kanamasidir canım evde testle filan uğraşma direk doktora git kan testi ver kafan rahat etsin

Bnm normal kanamam oldu adet sancisida oldu adet oldum diye agri kesicide ictim ama yerlesme kanamasyms cnm allahtan bi sey olmadi

Kizlar bugun adet olmam gerekiyordu az once peceteyle silince pembe cok az kan geldi ama adet olmadi hala acaba hamile olabilirmiyim yaa oluyum artik

Kizlar bugun adet olmam gerekiyordu az once peceteyle silince pembe cok az kan geldi ama adet olmadi hala acaba hamile olabilirmiyim yaa oluyum artik
Canım yerleşme kanamasıda genelde adet gününde gelir pembe veya kahve tonlarında olur. Seninki de yerleşme olabilir ama kendini adet olma ihtimaline de hazırla çünkü bazen adet hemen sökülemiyor yavaş yavaş bu şekilde gelebiliyor :-)
İnşaallah hamilesindir canım benim :KK73::KK31:

Cok tesekkur ederim cevap icin heyecanla bekliyorum:) insallah hamileyimdir.Ama karnimda agriyor biraz bilemiyorum cokta umitlenmek istemiyorum hayirlisi olsun ya :)

Back
X