Yerleşme kanaması yaşayanlar yazabilir mi

Arkadaşlar merhabalar regl günleri mi atıyorum 26. Gün bugün bende pembe bir kanama geldi peçeteye sildikçe regl ağrısı oldu ama saat 5 gibi geldi … suan saat gece 12 27. Güne giriş yapmış oluyorum ama regl ağrılarım bitti genelde regl öncesi kahve kan gelir ve aşırı bir ağrıyla regl olurum 2 saat içinde ama 6 saattir ağrım yok baş dönmem var hatta o damla kan gelmeden aşırı bir baş dönmesiyle düşüyordum gebelik testim yok 1.5 senedir uğraşıyorum artık ağlıyorum olmayacak sanırım bir problemmimde yok kimyasal geçirdim birde ağustosta düşüğüm oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı reglime 4 5 gün var ?

Takvim böyle

Eklentiler

• IMG_0189.webp
    IMG_0189.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0189.webp
    IMG_0189.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum oladabilir olmayadabilir bu durumda ne denir bilemedim ki. Ne ümidini kırmak isterim ne ümitlendirmek isterim. Bende 5-6 haftalıkken dalan olmuştu. 30-49gün aralığında yani. Benim geç yumurtlamaydı ama bir yandan da. Normal zamanlı olsa belki 20-30 gün aralığında olurdu. Bilemiyorum ki. Ama inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder kuzum

Kuzum oladabilir olmayadabilir bu durumda ne denir bilemedim ki. Ne ümidini kırmak isterim ne ümitlendirmek isterim. Bende 5-6 haftalıkken dalan olmuştu. 30-49gün aralığında yani. Benim geç yumurtlamaydı ama bir yandan da. Normal zamanlı olsa belki 20-30 gün aralığında olurdu. Bilemiyorum ki. Ama inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder kuzum
Peki senin nasıldı yerleşme kanaması rengi süresi akıntı azlığı çokluğu

Kızlar 26 ocakta adet oldum 31 ocakta bitti. Uzak mesafe oldugu için ilişkiye 12 şubatta girdim ve 16 ocakta hafif pempemsi bi kanama oldu 3 gündür de devam etti toplasan bir ped doldurmaz. Yerleşme kanaması olma ihtimali yoktur değil mi hamilelik var mıdır ki. Yarın doktora gideceğim. Aşılama tedavisine başlayacağız hamile miyim acaba yaaaa :(((

Benimki kahve leke şeklinde 2 3 gün oldu. Yani hani adetin bitti sanarsın sonra bi bakarsın leke gelmiş öyle bi şeydi

Merhaba gunlerdir forumu okuyorum. Her kadın gibi merak icinde kayboldum. Adetim 6-7 gun normal kanama 3 gun de kahverengi akinti olmak uzere toplam 10 gun kadar suruyor. 11.gun korunmasiz iliski yasadik. Adet dongum de genelde duzenlidir 26-29 gun kadar surer. Korunmasiz iliskiden sonra 2 gun adet olacakmisim gibi kasık agrilarim oldu. Takvime gore yumurtlama gunume daha 5 gun vardi ama yine de gebe kalmis olabilir miyim acaba ya 🫣 hem istiyorum hem korkuyorum garip duygular icindeyim yasim da 34

Back
X