Yerleşme kanaması yaşayanlar????

Hebelehubeleleblub

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
60
11
8
30
Arkadaşlar merhaba 2 Mart regl tarihim kanama olmasına oldu 3. Günüm fakat hiç pıhtı vs.. yok sadece kan var. Bugün yok denecek kadar azaldı. 3 günde bir ped doldu diyebilirim. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler..

Olabilir canım bende yerleşme kanaması yaşadım ve 2 gün sürdü totalde 1 günlük ped doldurcak kadardı. Bu aralar test yapabilirsin

Olabilir canım bende yerleşme kanaması yaşadım ve 2 gün sürdü totalde 1 günlük ped doldurcak kadardı. Bu aralar test yapabilirsin
Şuan aşırı baş ağrım var midemde yanma var kanamam kesildi ama kasığımda hafif kramplar devam ediyor. İlk iş p.tesi test alıp yapıcam çok sağolun

Aslında yerleşme kanaması diye bir şey yok, en azından bilimsel olarak kanıtlanmış değil. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşanan kanamalar hormonal değişikliklerden dolayı olur. Ben her iki gebeliğimde hafif kanamalar yaşadım ve her ikisinde adet olduğumu zannetmiştim. İlkinde sadece bir defa kahverengi lekelenme yaşadım, ikincisinde günlerce süren pembe akıntı ve sonrasında kahverengi lekelenme. Umarım gebelik vardır, hakkınızda hayırlısı olsun.

Aslında yerleşme kanaması diye bir şey yok, en azından bilimsel olarak kanıtlanmış değil. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşanan kanamalar hormonal değişikliklerden dolayı olur. Ben her iki gebeliğimde hafif kanamalar yaşadım ve her ikisinde adet olduğumu zannetmiştim. İlkinde sadece bir defa kahverengi lekelenme yaşadım, ikincisinde günlerce süren pembe akıntı ve sonrasında kahverengi lekelenme. Umarım gebelik vardır, hakkınızda hayırlısı olsun.
Aslında pek umutlu değilim ama her zamankinden değişik kanama olunca acaba mı dedim :) henüz gebelik planlamıyoruz ama olursa da Allah'tan :))

Back
X