Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar bir kanamadan bahsediyorsunuz. Ben doğum yaptım. Hamileyken lekelenme şeklinde kanamalar oluyorduYerleşme kanaması yaşayıp hamile kalanlar veya doğum yapanlar var mı bilgilendirir misiniz
2 gebelik yaşadım iksinde de oldu bi sıkıntı olmuyor Allahın izniyleYerleşme kanaması yaşayıp hamile kalanlar veya doğum yapanlar var mı bilgilendirir misiniz
2 gebelik yaşadım iksinde de oldu bi sıkıntı olmuyor Allahın izniylelekelenmeniz nasıldı kaç gün surdu
Lekelenmeniz nasıldı kaç gün sürdü2 gebelik yaşadım iksinde de oldu bi sıkıntı olmuyor Allahın izniyle
İlkinde 2 gün sürdü ama ilk gebeliğin başka sebeplerden düşük oldu şuan 2.gebeliğim onda da 1 gün tek gördüm 6 ayım bitti çok şükür bi sıkıntı yokLekelenmeniz nasıldı kaç gün sürdü
İdrar testi yaptınız mıHerkese merhabalar, adetime 1 hafta var, 3 gündür ara ara kahverengi pembe lekelenmeler yaşıyorum, ilk gün pembeydi, 2 gündür kahverengi. Yoğun değil, peçeteyle silince geliyor. Korunmasız ilişki yaşadım, sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
hayır, daha erken olduğunu düşünüyorum, adetim geçtikten sonra yapsam daha doğru olmaz mıİdrar testi yaptınız mı
Yerleşme kanaması yaşayıp hamile kalanlar veya doğum yapanlar var mı bilgilendirir misiniz
hamile misinizBenim çatlamadan sonra 8. gün rahimde tek bir noktada önce bıçak saplanır gibi aralıklı keskin sancı oldu; akşam 8 gibi (10 dk kadar sürdü). Birkaç saat sonra akıntıyı fark ettim açık kahve-pudramsı bir renk. Sabah da geldi biraz, sonra kesildi.
Milyarlarca kadın var.Yerleşme kanaması yaşayıp hamile kalanlar veya doğum yapanlar var mı bilgilendirir misiniz
Benim bir haftadan fazla devam ettiği için tedirginimMilyarlarca kadın var.
Bebek yerleştiginde az bi kanama oluyor.
Yerlesme kanaması bi hafta sürmez ya kimyasal gebelik geçiriyorsunuz yada regl oluyorsunuz ya da enfeksiyon kaynaklı yaşıyorsunuz şu an yaşadığınız durumu…Benim bir haftadan fazla devam ettiği için tedirginim
Test yapmadım kan verdim beta 500 gebelik var dedi erken olduğu için ulturasonla görünmüyo ama 1 haftadan fazladır kahverengi lekelnme varYerlesme kanaması bi hafta sürmez ya kimyasal gebelik geçiriyorsunuz yada regl oluyorsunuz ya da enfeksiyon kaynaklı yaşıyorsunuz şu an yaşadığınız durumu…
Daha gebelik testi yaptırmamışsınız hamile olduğunuzu nereden biliyorsunuz?
bende de 5 gündür sürüyor, sizce kan vermeli miyim?Test yapmadım kan verdim beta 500 gebelik var dedi erken olduğu için ulturasonla görünmüyo ama 1 haftadan fazladır kahverengi lekelnme var
Bende kahverengi lekelnme vardı kan verdim gebelik olduğunu öğrendim dünde kimyasal gebelik geçirdimbende de 5 gündür sürüyor, sizce kan vermeli miyim?