Yerleşme kanaması

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay normal adetimi gördüm yumurtlama zamanımda eşimle birlikte olduk ymurtlama zamanımdan 4 5 gün sonra kırmızı lekelenmem geldi araştırmalarım yerleşme kanamasını çıkarttı hep karşıma ertesi günü doktora gitti yumurtlama kanaması olabilir dedi inşallah olumlu olur dedi adet zamanımdanda 5 gün sonra adetim geldi ama her zamanki adetim değil hep kahverengi lekelenme şeklinde 1 kere test yaptım negatif çıktı Sizce bişey var mıdır????

Canım inşallah sende hamilesindir, ben şundan iyice emin oldum takvimler falan bunlara göre hareket etmemek lazım 4 aydın takvime göre deniyorduk tutmuyordu bu ay geçen atlar göre yumurtlama haftamı denk getiremedik tam olarak ama nasip işte oldu demek istediğim takvim yumurtlama tarihini kesin olarak bilemez

Evet doğru kesinlikle de ben yumurtlama zamanımı anlıyorum kasıklarımda küçük küçük ağrı oluyo ve baş ağrım oluyo şiddetli şekilde Ne kadar güzel sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar benimde sormak istediğim birşey var ben bir ay önce 5.haftalık düşük yaptım kendiliğinden düşük kürtaja gerek kalmadı.kalp atışları yoktu ilk gebelıgımdı.HAla adet olamadım ama dün lekelenme tarzı akımtım oldu Dr 2 adet gör sonra gebelik düşün demişti bende korunuyordum normalde korkuyorum da acaba hamile olabılırmıyım.Dıger gebelıgımdı hiç yerleşme kanaması falan olmamıştı

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay gonal f ve ovitrelle kullandım 10. Gün kahverengi lekelenmem geldi 15. Günde adet oldum ama renk garklı ve pıhtı şeklinde geldi fakat 2 gün sürdü 3. Günü hiçbirşey yok 4. Gün lekelenme ve bugün 7. Gün halamdevaö ediyor ve sanki adet olcakmışım gibi ağrım var

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

İyi akşamlar arkadaşlar,benim adetim üç gün gecikti iki gun önce pembe bir su gördüm, sonrasında da şimdiye kadar kahverengi leke gördüm . Bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı ama önemsemedim hcg hormonu belki idrara geçmemiştir henuz diye. Bu aksam sancım artti ,aynı adet olacakmışım gibi beni halsiz birakti. Sizce hamile olabilir miyim,hafif pembelesti akıntım. Yoksa adet mi oluyorum ya lütfen yazın olur mu

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam sizşere benbenin adetime 5 kala sabah 6 da bir damla kan geldi daha sonra hiç kan gelmedi arar kasık agrılarım oluyor her zaman pişirdiğim yemeklerin kokusu bir tuhaf gelmeye başladı sizce kanama yerleşme kanaması mı daha adetime var hiç böyle bişey yaşamamıştım sebebini bilen var mı

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Bende cok ilginc bir sekilde gec döllenme yasadim :) Tam adet tarihimden 2 hafta sonra net bir cizgiyle hamile oldugumu ogrendim sukurler olsun... beni suphelendiren belirtiden biri hafif pembemsi bir akinti ve hapsururken kasiklarimda cok feci bir sekilde agri olmasi

Back
X