Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 7 gün adetim gecikti 2 gün önce hafif pembe ile kahve arası bir akıntı geldi. Ve adet ağrısı gibi ağrım var . Bugün de adet oldum sandım ama gerisi gelmedi kahverengi kanama gibi akıntı olmuş ama kan falan Yok bir daha gelmedi. Dün de test yaptım negatif çıktıİnşallah hayırlısı olsun istiyorsanız :)
Regliniz başlıyor büyük ihtimalle.Benim 7 gün adetim gecikti 2 gün önce hafif pembe ile kahve arası bir akıntı geldi. Ve adet ağrısı gibi ağrım var . Bugün de adet oldum sandım ama gerisi gelmedi kahverengi kanama gibi akıntı olmuş ama kan falan Yok bir daha gelmedi. Dün de test yaptım negatif çıktı
geçen hafta yumurtlama günümdü . 14 gün var yaklaşık adetimeAdetinize daha çok varsa yerleşme kanaması değildir.. belki ara kanama olabilir. Kaç gün var adetinize?
Senin durum ne oldu canım?Ben 13 Ekim de aşılama oldum dün kahverengi lekelenme geldi günün hafif kanama geliyor adetime 5 gün var umarım yerleşme kanamasıdır
Benim kistim varken hiç ağrım olmamıştı amaYa kistte geldi aklıma ama hiç ağrım olmadı. Kist olsa agrılı olmazmıydı