Yerleşme kanaması¿

Alyam52

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
137
79
48
İstanbul
Kızlar yerkeşme kanaması adetten öncemi oluyor adetime 7 gün varken 1 2 ğünlük penbe lekeler yaşadım fikirleriniz nedir nisan ayında 16 haftalıl bebeğimi kaybettim tekrar düşünüyorumm

İnşallah hayırlısı olsun istiyorsanız :)
Benim 7 gün adetim gecikti 2 gün önce hafif pembe ile kahve arası bir akıntı geldi. Ve adet ağrısı gibi ağrım var . Bugün de adet oldum sandım ama gerisi gelmedi kahverengi kanama gibi akıntı olmuş ama kan falan Yok bir daha gelmedi. Dün de test yaptım negatif çıktı

Benim 7 gün adetim gecikti 2 gün önce hafif pembe ile kahve arası bir akıntı geldi. Ve adet ağrısı gibi ağrım var . Bugün de adet oldum sandım ama gerisi gelmedi kahverengi kanama gibi akıntı olmuş ama kan falan Yok bir daha gelmedi. Dün de test yaptım negatif çıktı
Regliniz başlıyor büyük ihtimalle.

ilk defa böyle oluyor normalde direk kan gelirdi. Bugün kan testi yaptırdım ama büyük ihtimal negatif çıkıcak .

adetime daha çok var bugün lekelenmem oldu hafif de sancım var . yerleşme kanaması olabilir mi A Alyam52 sizin sonucunuz ne oldu

geçen ay kmyasal yaşadım o yüzden geç olabileceğiniz düşünüyorum adetimin

Bu hamileligimde ve oncesinde adet gunu ve adetime 2 gun kala afedersiniz peceteye az bi leke geldi. Adet olmayacinca test yaptim pozitif. Hamiellik istiyorsaniz vardir insaallah

Merhaba kızlar çok aktif bir başlık olmamış ama yine de bi sormak istedim, bende adet baya gecikti normaldede bazen çok gecikir rahmimde polip olduğu için, sorum şu adetim gecikti baya ve adet olma zamanımda çok açık kahve akıntı geldi sonra devam etmedi, şimdi yine ara ara beyaz akintilar devam ediyor göğsüm ağrımaya başladı.. fikrinizi almak istedim ne diyorsunuz? Yarın kan testi yaptıracağım bakalım.

Herkese merhaba. Adetimden bir hafta önce çok ince çizgi gibi srı kahverengi lekeler gördüm. Sonra adetime iki gun varken az miktarda kahverengi kanama
başladı. Adetimden bir gun önce kırmızı kanama geldi ama baya yogundu normalde bukadar yogun olmaz. Ve agrılı olur biraz. Hiçbir agrım gogus hassaiyetid e olmadı. İkinci gunde birden kesildi. Bugun tekrar kahverengi kanama geliyor. Ama hala ağrı yok. Ben anladım. Üstüne görme bu şekilde olan var mı?

Canım kistte olabilir , riskli gebelikte olabilir bi doktora git bence

Back
X