Yerleşme kanaması¿

Bende değildir diye düşünmüştüm ama unuta işte :KK43: Hsgden sonra adet düzenim şaştı yoktur diye düşünüyorum canım ama aklımda da deli sorular. Test yapmamakta ısrarcıyım bu defa beklediğim tahlil sonuçları var o güne kadar dayanabilirsem yapmayacağım. Her seferinde hüsrana uğramak psikolojisini mahvediyor insanın çünkü. Daha öncede gecikmiştim ama bilemedim.

Çok haklısın İnsanın psikolojisi bozuluyo... Hakkında hayırlısı olsun düzen şaşıyo evet ama düzelir inşallah benimde bir süre öyle oldu düşük yaptım ben 2buçuk aylıktı bebeğim kalbi durdu malesef 3 ay korundum tekrar başladık bakalım neler olacak

Çok haklısın İnsanın psikolojisi bozuluyo... Hakkında hayırlısı olsun düzen şaşıyo evet ama düzelir inşallah benimde bir süre öyle oldu düşük yaptım ben 2buçuk aylıktı bebeğim kalbi durdu malesef 3 ay korundum tekrar başladık bakalım neler olacak

Ayy en zoru belkide bu dönemde düşük olması.düşük sebebi neydi ?
Allah yardımcınız olsun. Allah Gönlümüzden geçenleri verir inş hayırlısıyla bir an önce ;)

Ayy en zoru belkide bu dönemde düşük olması.düşük sebebi neydi ?
Allah yardımcınız olsun. Allah Gönlümüzden geçenleri verir inş hayırlısıyla bir an önce :KK66:

Amin hepimizin inşallah:dua: Sebebi yoktu malesef sağlıksızmış patalojiyede yolladım ama sebepsiz hemşireyim buarada ben bu işin içinde olduğum için pıhtılaşma varmı yokmu diye hemen tahlil yaptırdım o da temiz çıktı çok şükür
Nasip değilmiş napalım yeni yeni kendime geldim çok zor günlerdi Zor atlattım ama yinede çok şükür rabbime Geçti o günler ocak adetimden sonra başladık bakalım olucak mı olmicak mı merakla bekliyorum

Amin hepimizin inşallah:dua: Sebebi yoktu malesef sağlıksızmış patalojiyede yolladım ama sebepsiz hemşireyim buarada ben bu işin içinde olduğum için pıhtılaşma varmı yokmu diye hemen tahlil yaptırdım o da temiz çıktı çok şükür
Nasip değilmiş napalım yeni yeni kendime geldim çok zor günlerdi Zor atlattım ama yinede çok şükür rabbime Geçti o günler ocak adetimden sonra başladık bakalım olucak mı olmicak mı merakla bekliyorum

İşin içinde olmak biraz daha iyidir sanırım. Bir sebep olsa insan ona dikkat Eder sebepsiz olunca eli kolu bağlanıyor insanın. İnşallah bu defa sağlıklı geçireceğin gebeliğin olur buna şükür diyelim.
Mkü Araştırmada Kenan bey var duymuşsundur belki onun kontrolündeyim ben. Kendisi pıhtılaşma var mı yok mu diye hematolojiye yönlendirdi onların sonucunu bekliyorum 1 aya ancak çıkar dediler 14ünde 1 ay olacak ama Bakalım ne olacak durum.

Burda kimse var mı? Regl günüme 4 gün var bugün koyu kahve akıntı geliyor günlük ped dolduracak kadar . Bu ay doktor eşliğinde yaşadık ilişkilari doktor gün verdi yani ona göre bu yerleşme olabilir mi?

benim reglime 10 gun kala uc gun suren asırı az gelen bir kanamam oldu. günde bir kere minnacık. implantasyon kanaması diye sevinmiştim ama kan testi yaptırdım <0.1 cıktı sonuc malesef

Bu hamileligimde ve oncesinde adet gunu ve adetime 2 gun kala afedersiniz peceteye az bi leke geldi. Adet olmayacinca test yaptim pozitif. Hamiellik istiyorsaniz vardir insaallah
Sade tam adet günümde kahverengi lekeler geldi sonra kahverengi akıntıya dönüştü. 5 gün devam etti.Kırmızıya dönüşmedi. Anlamadım neyin nesi bu. İlişkim de olmadı. İlk kez böyle bir şey yaşadım :(

kızlar benım reglı tarıhım 25 temmuzdu gectıgımız perb gunu hamama gıttık gecesınde bende lekelenme geldı kahverengı sadece sılınce gelıyor yogun degıl ve asırı duzensız bıde pkoyum reglı tarıhım bellı degıl yanı ama lekelenme geldıgınde 20. gunumdeydım acaba yerlesme lekesı yasıyor olabılırmıyım sızce ama cuma sabahı leke gelır gelmez hemen gıttım kan testı yaptırdım negatıf cıktı yarın doktora gıdıcem kontrol ıcın cokda endıselıyım ya sıcaktan dolayı bırsey olduysa dıye

Back
X