- 18 Haziran 2020
- 93
- 7
- 1
- Konu Sahibi depresyondaym
-
Başka doktora gidin. Şüpheli olaydan bir gün sonra yerleşme imkansız.Yıllardır böyle adetime 10-12 gün kala lekelenmeler başlıyor. Geçen ay gittiğimde küçük polikistik overler oldugunu ama ilerde sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Yerleşme kanaması falan değildir degil mi ? Ben çok mu kuruntu yapıyorum bu şekilde gebelik olur mu
Şüpheli olaydan 1 gün degil olay 9 eylülde gerçekleşti 11 gün geçti üstündenBaşka doktora gidin. Şüpheli olaydan bir gün sonra yerleşme imkansız.
Doğum kontrol hapı da gebelik önlemek için kullanılıyor işte. Ve rahatsızlığına da iyi gelir. Defalarca bunla ilgili konu açmışsın. İlacı kullanıp rahat rahat sevişseydin keşke.Gittim doğum kontrol hapı verdi kullanmadım. Aslında kist falan hiç umrumda degil. Benim için gebelik olmasın yeter
Hanfendi sevişmedim vajina-penis teması falan filan hiçbir şey olmadı. Dış ortamdaki zevk suyundan bahsediyorum. Yoksa ortada meni falan YOKDoğum kontrol hapı da gebelik önlemek için kullanılıyor işte. Ve rahatsızlığına da iyi gelir. Defalarca bunla ilgili konu açmışsın. İlacı kullanıp rahat rahat sevişseydin keşke.
E olmayan meniden nasıl gebelik olmasını bekliyoruz?Hanfendi sevişmedim vajina-penis teması falan filan hiçbir şey olmadı. Dış ortamdaki zevk suyundan bahsediyorum. Yoksa ortada meni falan YOK
travma yaşamış olabilirim daha önce açtığım konudan da biliyorsunuz bakmışsınız. Ama dedigim gibi sevişme durumu yok yani meniyle benim bir alakam yok. Sadece dış ortamda elime Zevk suyu bulaşıp daha sonra farkında olmadan elim vajinama sürülmüş olabilir. Bende onun kuruntusunu yapıyorum. Bide adetim 12 gün erken başlayınca daha doğrusu belirti verince korktumE olmayan meniden nasıl gebelik olmasını bekliyoruz?
Hamile olma ihtimaliniz neredeyse yok.Merhaba. Hiçbir şekilde vajina-penis teması olmadan sadece elde zevk suyu olup vajinaya dokunma şüphesiyle 9 Eylül tarihinde bir durum gerçekleşti. Normalde adetime 10-12 gün kala kahverengi ve kanlı akıntım başlardı. Bu ay yine aynı şekilde başladı ama bu kez daha yoğun gibi. Parlak kırmızı akıntı renginde. Ve sanki adet olacakmışım gibi geliyor kanama. Yerleşme kanaması falan değildir degil mi ? Daha adetime 12 gün var. Ve şüpheli durum adet bitiminden 1 gün sonra gerçekleşti. Nolur yardımcı olur musunuz lütfen
Bana karşı kalkan kullanmanıza gerek yok. Ben kökten çözüm öneriyorum korunun diyorum. Kuruntulu biriyseniz de çift koruma kullanın hatta. Hap+ prezervatif. Travma yaşamanıza da gerek kalmaz.travma yaşamış olabilirim daha önce açtığım konudan da biliyorsunuz bakmışsınız. Ama dedigim gibi sevişme durumu yok yani meniyle benim bir alakam yok. Sadece dış ortamda elime Zevk suyu bulaşıp daha sonra farkında olmadan elim vajinama sürülmüş olabilir. Bende onun kuruntusunu yapıyorum. Bide adetim 12 gün erken başlayınca daha doğrusu belirti verince korktum
Çok ilginç elden zevk suyu ve hamile kalmak sonucu yazarsanız sevınırım cidden bir ilk olur hamıleysenızMerhaba. Hiçbir şekilde vajina-penis teması olmadan sadece elde zevk suyu olup vajinaya dokunma şüphesiyle 9 Eylül tarihinde bir durum gerçekleşti. Normalde adetime 10-12 gün kala kahverengi ve kanlı akıntım başlardı. Bu ay yine aynı şekilde başladı ama bu kez daha yoğun gibi. Parlak kırmızı akıntı renginde. Ve sanki adet olacakmışım gibi geliyor kanama. Yerleşme kanaması falan değildir degil mi ? Daha adetime 12 gün var. Ve şüpheli durum adet bitiminden 1 gün sonra gerçekleşti. Nolur yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?