Yerleşme kanaması

fatma gunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
61
62
38
Merhaba kızlar. Bugün kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim.beta HCG değerim 133. 4 gündür önce peçeteye gelen bugün gözle görülür derecede artan lekelenmeler yaşamaya başladım. Hesaplarıma göre yerleşme kanaması yaşıyorum ama ara ara da şiddetli ağrı hissediyorum 10 sn sürüp geçiyo. Perşembe günü tekrar kan vermemi istediler ama endişeye kapıldım. Yerleşme kanaması yaşayanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Yerleşme kanaması sancılı olur sonuçta rahim o bebeği kabul ediyor rahimdeki hassas damarlar dokular zorlanıyor o yüzden içiniz rahat olsun bu dönemde uzanın dinlenin bendede öyle oldu 3. 4 gün sürdü o süreçte uzandım ayakda durmadım dolasmasin ilişkiye girmedim aç kalma tansiyonun düşmesin basın donmesin Allah bağışlasın pozitif olun artık 2 canlisiniz o yüzden yormayın kendinizi uzanın dinlenin kalkmayın istirahate çekilin

Ben dinlendikce ağrılarım azaldı kanamam olmadı peceteye geliyordu kahverengi leke bazen pembe oluyor du ama eğer kırmızı kan pihti görürseniz hemen acile gidin

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Arkadaşlar merhaba benimde cuma ve cumartesi günü kahverengi bi akıntım oldu 5 senelik evliyim ama çocuğumuz olmuyor lütfen tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim yerleşme kanaması olabilir mi

Canım benimde olmuştu hatta ogrenmeden oldu ben adet olucam sanmıştım. Doktora gittigimde kanama alani görünce anladim. 2 hafta dinlendim hep yattim geçti. Tutunurken olabiliyor demişti doktorum progestan yazdı birde

Canım benimde olmuştu hatta ogrenmeden oldu ben adet olucam sanmıştım. Doktora gittigimde kanama alani görünce anladim. 2 hafta dinlendim hep yattim geçti. Tutunurken olabiliyor demişti doktorum progestan yazdı birde
Cevabınız için çok teşekkür ederim ovulasyon günü öncesi oldu kanama böyle olup hamile kalan var mı acaba

Merhaba ben bugün öğrendim gebe olduğumu ama henüz daha çok küçük 14 çıktı beta reglimd de 3 gün var akşam kahverengi lekelemeyin yaşadım belimde de sancı var düşük yapıyor olabilir miyim

Merhaba ben bugün öğrendim gebe olduğumu ama henüz daha çok küçük 14 çıktı beta reglimd de 3 gün var akşam kahverengi lekelemeyin yaşadım belimde de sancı var düşük yapıyor olabilir miyim
Geçmiş olsun iki gün sonra bidaha beta baktırın artış var mı umarım yaşamazsınız ama kimyasal gebelik olabilir

Olabilir daha 3 gün var beta düşük ama düşük belirtileri belkide kimyasaldir 3 güne ksnama olmasa tekrar gidin test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…