yerlesme kanaması

userder0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
17
0
1
23
kızlar merhaba ben 2 şubatta adet oldum ve 5 gun sürdü şuan ayın 17 si bugun açık pespembe leke gelıyo sizce bu nedemek?😍🙏🏻

Çok mu geliyor az mı ?
az azz
558EB940-65D7-4C48-B257-A811EFF6779F.webp
7E0D0580-978D-4F62-8391-06E8B1A1D0E0.webp
bu şekilde

Ara kanama gibi duruyor ama eğer çoğalmazsa yerleşmede olabilir belki benim pek bilgim yok inşallah gebeliktendir

Dinlenin bol bol bide bence doktora gidin farklı bir sebebi de olabilir açıkçası

ya ama ben ilk defa yasadım bunu 6 aydır evliyim🤔acaba yerleşme kanamasını eger myleyse ne kadar sonra test yapsam?

ya ama ben ilk defa yasadım bunu 6 aydır evliyim🤔acaba yerleşme kanamasını eger myleyse ne kadar sonra test yapsam?
ben 2 gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce gun içinde bir yada 2 kez lekelenme şeklinde 3 gun sürüyor ilişkinin 14 günü yada 16 günü ne denk geliyor yumurtlama gününü biliyorsanız hesaplaya bilirsiniz.

ben 2 gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce gun içinde bir yada 2 kez lekelenme şeklinde 3 gun sürüyor ilişkinin 14 günü yada 16 günü ne denk geliyor yumurtlama gününü biliyorsanız hesaplaya bilirsiniz
EDA5653D-09F3-427F-93FD-EC0471721CD3.webp
rica etsem bakarmısınız🥰

sizin daha yumurtlama dönemi lekelenmede yumurtaniz catladigindan kaynaklı degerlendir 🙂 inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırsın

sizin daha yumurtlama dönemi lekelenmede yumurtaniz catladigindan kaynaklı degerlendir 🙂 inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırsın
tesekkur ederımm🌸ama ömrüm hayatımda okadar adet kldum ilk defa böyle bişi oldu ve test yaptım hayalı çizgi var yarın doktora gıdıcem inşallah guzel haberlerle🙏🏻🙈

tesekkur ederımm🌸ama ömrüm hayatımda okadar adet kldum ilk defa böyle bişi oldu ve test yaptım hayalı çizgi var yarın doktora gıdıcem inşallah guzel haberlerle🙏🏻🙈
üsteki foto da 14 gün var diyor ona göre söyledim şuan kaç gününüz var adetinize bilmiyorum ama inşallah güzel haberler alırsın 🤲🙂 daha 14 gün var adetinize eğer 28 günde bir oluyorsanız takvim doğru yani yumurtlama günleriniz cnm

Son düzenleme:
üsteki foto da 14 gün var diyor ona göre söyledim şuan kaç gününüz var adetinize bilmiyorum ama inşallah güzel haberler alırsın 🤲🙂 daha 14 gün var adetinize eğer 28 günde bir oluyorsanız takvim doğru yani yumurtlama günleriniz cnm
3F378FA5-783C-41CE-89F5-A3BA274C6F06.webp
canmm rica etsemn bakarmsıınız🌸ben pek çözemedım suan ilk defaa göruyorum ve yrınaa sabırsızlanıyorum çünkü daha 20 yaşındayım🙈🙈😌😌

Back
X