ben 2 gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce gun içinde bir yada 2 kez lekelenme şeklinde 3 gun sürüyor ilişkinin 14 günü yada 16 günü ne denk geliyor yumurtlama gününü biliyorsanız hesaplaya bilirsiniz.
ben 2 gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce gun içinde bir yada 2 kez lekelenme şeklinde 3 gun sürüyor ilişkinin 14 günü yada 16 günü ne denk geliyor yumurtlama gününü biliyorsanız hesaplaya bilirsinizrica etsem bakarmısınız
tesekkur ederımmama ömrüm hayatımda okadar adet kldum ilk defa böyle bişi oldu ve test yaptım hayalı çizgi var yarın doktora gıdıcem inşallah guzel haberlerle
tesekkur ederımmama ömrüm hayatımda okadar adet kldum ilk defa böyle bişi oldu ve test yaptım hayalı çizgi var yarın doktora gıdıcem inşallah guzel haberlerle
üsteki foto da 14 gün var diyor ona göre söyledim şuan kaç gününüz var adetinize bilmiyorum ama inşallah güzel haberler alırsın daha 14 gün var adetinize eğer 28 günde bir oluyorsanız takvim doğru yani yumurtlama günleriniz cnm
üsteki foto da 14 gün var diyor ona göre söyledim şuan kaç gününüz var adetinize bilmiyorum ama inşallah güzel haberler alırsın daha 14 gün var adetinize eğer 28 günde bir oluyorsanız takvim doğru yani yumurtlama günleriniz cnm