Yerleşme kanaması

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Kızlar reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu

Kızlar reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu
sadece lekeyle anlasılmaz. bı suru sebeı var akıntıların lekelenmelerın :) adet oncesı 3 4 gun lekelenmesı olup adet olan da var bı akc gun once leke goren de kisti olan da da leke olur. yanı cesıtlı sebeplerı var. 22 hazırandakının daha yerlesme olasılıgı yok. 16 sındakı de 12. gun olmus varsa cıkar test ypmalısın.

ki zlar merhaba banada yardımcı olabilir misiniz. adetime 1 hafta kala pembe bir akıntim oldu sadece pencereye sildiğimde geliydu.bugun akıntının 4. günü günde bir iki damla kahve rengi şekilde geliyr.ama çok az.daha önceleri lekelenme olduğu gün adet olurum adet ağrılarımda oldu 3 gündür.bugun ağrılarım tamamen geçti ve 2 gündür çok afedersiniz ishal oldum ki ilaç vb kullanmiyrm.normalde hep kabızlık şikayetçi vardır.bu belirtisi olup hamile olanlar var mi.6 kez tup denedim ama malesefki olmadı inşallah bu sefer kendiliğinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…