YERLEŞME KANAMASI

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
Benim bugün adet günüm sabahtan beri lekenme şeklinde pembe geliyor nasıl oluyor normalde yerleşme kanaması nasıl olur kaç gün sürer 3 gün üst üste testim de pozitif çıkmıştı.

Benim bugün adet günüm sabahtan beri lekenme şeklinde pembe geliyor nasıl oluyor normalde yerleşme kanaması nasıl olur kaç gün sürer 3 gün üst üste testim de pozitif çıkmıştı.
Test pozitif çıkmış neden kan vermediniz ?

E test pozitif belki de farklı bir kanamadır neden doktora gitmiyorsunuz ?

Testiniz pozitif ise kan vermeniz lazım. Ve bu kanama durumunu da doktorunuza bildirmeniz gerekiyor belki progestan başlayacaktır

Ne sonuc aldiniz acaba? Pozitif testin ustune regl gerceklesti mi yoksa yerlesme kanamasi miymis? Ve bundan sonra test negative falan dondu mu?

Ne sonuc aldiniz acaba? Pozitif testin ustune regl gerceklesti mi yoksa yerlesme kanamasi miymis? Ve bundan sonra test negative falan dondu mu?
Kimyasal gebelik geçirdim küçük küçük lekeleme geldi sonra dan adet kanaması geçti 4 gün üst üstte çıkan pozitif sonuç negatif döndü

Back
X