Yerleşme kanaması

Cümlemizin inşallah yani daha bir belirsizlikteyim gecikmenin ilk günü testim negatife di 6gun geçti halen gelen giden yok
Bnmde aynı konular üzerine kafam karıştı. Adetime 2 hafta var daha. Bugün kahverengi Bi leke gördm serçe parmak kadar falan. Şaşrdm görünce devamı olmadı Bi süre. Aksama doğru biraz daha Bi leke oldu hafif pembemsi gibi onun dışında Bi daha gelmedi. Ama adet olacakmışm gibi ağrım ve batmalarm var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi olucam?

Bnmde aynı konular üzerine kafam karıştı. Adetime 2 hafta var daha. Bugün kahverengi Bi leke gördm serçe parmak kadar falan. Şaşrdm görünce devamı olmadı Bi süre. Aksama doğru biraz daha Bi leke oldu hafif pembemsi gibi onun dışında Bi daha gelmedi. Ama adet olacakmışm gibi ağrım ve batmalarm var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi olucam?
Hayır yerleşme kanamaSi adet zamaninda oluyor adeten bir iki gün önce yada adet günü senin yumurtan çatlamış bebegin tutacağı zaman Dr öyle soylemisti kanlı akıntı bile olur ağrı olur normal yani

Yumurtan erken catlamissa eğer yerleşme kanaması olabilir

Hayır yerleşme kanamaSi adet zamaninda oluyor adeten bir iki gün önce yada adet günü senin yumurtan çatlamış bebegin tutacağı zaman Dr öyle soylemisti kanlı akıntı bile olur ağrı olur normal yani
Yumurtlama günümdü zaten ertesi gün sabah kahve leke gördm aksamına da pembe Bi leke oldu devamı olmadı hala daha ara ara kramp giriyor kasığıma test yaptım bişey çıkmadı dediğin gibi yumurtlama kanaması olabilir.

Yumurtan erken catlamissa eğer yerleşme kanaması olabilir
Kafam çok karıştı gerçekten. Adetim düzensizdir hep zaten o yüzden bilemiyorum ne gün çatlıyor ovulasyon testi yapsam bile zor yakalarm o günü normalde. Umarm yerleşme kanamasıdır. 1 gün içinde oldu bitti o lekelenme devamı olmadı.

Kafam çok karıştı gerçekten. Adetim düzensizdir hep zaten o yüzden bilemiyorum ne gün çatlıyor ovulasyon testi yapsam bile zor yakalarm o günü normalde. Umarm yerleşme kanamasıdır. 1 gün içinde oldu bitti o lekelenme devamı olmadı.
Allah gönlünüze göre versin umarım hamilesinizdir

Merhaba benimde reglime 3 gün var daha az önce akıntının içinde kanlı pembelik vardı bu yerleşme kanaması olabilir mi sizde çok okudum ve unutlaniyorum

Merhaba daha test yapmadım bugün adet günümdü gelen giden yok ama olacakmışım gibi sancım var 3 gündür bakalım
Merhaba benim de 3 gecikmişti ümitliydim ama bi yandan da ağrım vardı. Bu sabah sadece bi kere kahverengi lekelenme oldu acaba sonuç ne olur

Back
X