Yerleşme kanamasi

Cansu5877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
78
21
3
23
Kızlar aranızda yerleşme kanaması yasayanlar ben her ayın 10 11 gibi adet olurum 5 gün sürer kanamam bu ay Beklenen adet gününden 6 gün önce bir gün kanamam oldu ertesi gün kahverengiye döndü sadece leke şeklinde geliyor hamilelik olabilirmi sizce çok merak ediyorum lütfen cevap verin

Canım ben de aynı şeyi merak ediyorum bugün regl günüm az bi pembe kahve şeklinde lekelenme oldu ve kesildi. Ağrı acı da kesildi acaba bu yerleşme kanaması miydi. Sende ağrı oldu mu geldiği zaman. Inşallah bilen biri görür de cevaplar

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yasayanlar ben her ayın 10 11 gibi adet olurum 5 gün sürer kanamam bu ay Beklenen adet gününden 6 gün önce bir gün kanamam oldu ertesi gün kahverengiye döndü sadece leke şeklinde geliyor hamilelik olabilirmi sizce çok merak ediyorum lütfen cevap verin
Benimde adetime 7 gün var arada sırada bı iki gün önce olurdum ama bu ay bı hafta önce kanama 9lmasdi kahverengi leke peceteye silince geldi hic ağrım yok yerleşme lekesi olabilir mi

Kasik agri si oldu canım bendede
Kuzum inşallah bebistir yalniz bende devam etmiyor öğlen baya bir agri ve akinti hissiyle aste oldum sanıp lavaboya gittim peceteye açık pembe lekeler geldi. Sonra ped taktim adet oldum diye üzüldüm falan. Bu saat oldu bişey yok. Bekliyorum bakalım ne olacak. Işın garibi lekeyi gördükten sonra ağrı da geçti gitti. Ben regl olacağım zaman ağrı kat kat artarak devam eder yanıma ağrı kesici bile almistim ben ama öyle olmadi kesildi.

Kuzum inşallah bebistir yalniz bende devam etmiyor öğlen baya bir agri ve akinti hissiyle aste oldum sanıp lavaboya gittim peceteye açık pembe lekeler geldi. Sonra ped taktim adet oldum diye üzüldüm falan. Bu saat oldu bişey yok. Bekliyorum bakalım ne olacak. Işın garibi lekeyi gördükten sonra ağrı da geçti gitti. Ben regl olacağım zaman ağrı kat kat artarak devam eder yanıma ağrı kesici bile almistim ben ama öyle olmadi kesildi.
Test yap ozman canim benim bekleme

Canım bahsettiğin kanama zamanı bebeğin rahme tutunduğu döneme denk geliyor. Yerleşme kanaması olabilir öyledir umarım🙏💗 bende adetten çok az önce kahverengi az leke geldi

İnşallah pozitif çıkar 💖🙏
Inşallah canım aslında hiç umudum yoktu çarşamba günü regle 2 kala yaptım negatif çıkınca yok diye regli beklemeye başladım. Bugün de böyle olunca şaşırdım ve hayatımda ilk kez oldu. Rabbim hayırlısını nasip etsin insallahb

Inşallah canım aslında hiç umudum yoktu çarşamba günü regle 2 kala yaptım negatif çıkınca yok diye regli beklemeye başladım. Bugün de böyle olunca şaşırdım ve hayatımda ilk kez oldu. Rabbim hayırlısını nasip etsin insallahb
Ne zaman yumurtladigini biliyor musun canım? Yumurtlamadan 11 12 gün sonra çıkıyor çünkü ve geç yumurtladiysan çıkmayabilir hemen

Ne zaman yumurtladigini biliyor musun canım? Yumurtlamadan 11 12 gün sonra çıkıyor çünkü ve geç yumurtladiysan çıkmayabilir hemen
Kuzum yumurtamın çatlamasinin tahmini 13. Günü yani ilk önce akıntıdan yumurtlamayı sonra kramplardan çatlamayi anlamıştım. Işte 11. Gün çarşamba günüydü yaptım negatif. Bugün 13 galiba regl günüm normalde. Ilk idrar beklemem gerekir mi test için

Eklentiler

• 2022-04-08-103836000.webp
    2022-04-08-103836000.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 389
  • 20220408_223006.webp
    20220408_223006.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 345
  • 20220408_222925.webp
    20220408_222925.webp
    35 KB · Görüntüleme: 426
  • 20220408_222037.webp
    20220408_222037.webp