Yerleşme kanamasi

hbk1056

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
12
4
6
24
Arkadaşlar ben pkoluyum adettim düzensizdi soğan suyu kullandım sonra 1 ay neredeyse pihtili bir şekilde adet oldum. Daha sonra adet bittigi gün çocuk icin hemen çalışmalara başladık ilk iliskimin üzerinden yani adettim bittiminin üzerinden 10 gün geçti bugun de kahverengi açık pembe kanama oldu ama çok azdı birkaç defa sildim geldi birdaha gelmedi sık idrar var oruçlu olmama rağmen sıvı da tüketmiyorum 😂 hafif kasik ağrım da var nedeni nedir sizce yaşayan var mı aranızda

Arkadaşlar ben pkoluyum adettim düzensizdi soğan suyu kullandım sonra 1 ay neredeyse pihtili bir şekilde adet oldum. Daha sonra adet bittigi gün çocuk icin hemen çalışmalara başladık ilk iliskimin üzerinden yani adettim bittiminin üzerinden 10 gün geçti bugun de kahverengi açık pembe kanama oldu ama çok azdı birkaç defa sildim geldi birdaha gelmedi sık idrar var oruçlu olmama rağmen sıvı da tüketmiyorum 😂 hafif kasik ağrım da var nedeni nedir sizce yaşayan var mı aranızda
Yumurtluyorsun 😁

Benimde 9 ay oldu. Bizde istiyoruz evlilikten sonra bir adet duzensizligi yaşadım 4 ayımda hastaneye gittim herşey normaldi, sadece üsten ultrasyonla bakıldı. 6 ay da bidaha gittim hem Altan hem üsten bakıldı pko teşhisi konuldu. 1 senemi doldurmadan tedavi falan olmuyormuş sadece inostrol diye bir hap verdiler 6 ay kullan dedi daha sonra 2 ay geciktim. Test yaptım negatif sonra soğan kurj kulladim günde 1 defa aç karınla olmak üzere yaklaşık 1 ay adet oldum. Ama inanılmaz pihtili derecede. Adet bittikten sonra beraberliğimiz de oldu 1 hafta falan oldu adet biteli işte. 2 gündür leke leke kahvrengi akıntı varla yok arası + adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyor. Anlam veremedim. Korkmuyor da değilim. Rabbim inşallah bize ve bizim gibi çok isteyen herkese nasip etsin.

Back
X